Top Social

Panosta & pihistä: meikit

sunnuntai 4. syyskuuta 2016
Kaikki miettivät varmasti joskus, mihin meikkituotteisiin kannattaisi käyttää rahansa, ja missä tapauksessa saattaisi saada hyvää hieman edullisemmin. Kerron teille oman mielipiteeni meikkien osalta!
PANOSTA

HUULIPUNAT
Laadukkaaseen huulipunaan kannattaa mielestäni panostaa. Tästä kielii muun muassa se, että kalleimmat huulipunani, MAC:in punat, kestävät huulilla kaikista punistani parhaiten, ja niitä onkin sen puolesta tullut käytettyä lähes päivittäin. Koska hyvät huulipunat kestävät tajuttoman hyvin, tuotettakaan ei kulu yhtään ylimääräistä päivän mittaan lisäilyyn.

POHJAMEIKKI
Toinen asia mistä en tingi, on pohjameikki. MAC:in pro longwear -peiteainetta en vaihtaisi enää mistään hinnasta, niin kuin en Benefitin Hoola bronzeria ja Lumenen irtopuuteriakaan. Vaikka kyseiset tuotteet ovatkin hintavampia, ne kestävät käytössä aina todella kauan, joten siinä mielessä panostus onkin silkkaa säästöä. Lisäksi sopivan sävyisen varjostuksen löytäminen on lukunsa erikseen.

SÄILYTYS
Meikkien säilytyksessä en lipsu! Kun meikkeihin on käyttänyt kymmeniä ja taas kymmeniä euroja, ellei jopa useita satoja, haluan pitää ne hyvässä järjestyksessä esimerkiksi matkoilla. Jonkin aikaa sitten tilasin Oriflamelta uuden meikkipussukan (kuvassa) ja toisesta meikkipakistani on oma postauksensa täällä!

PIHISTÄ

SIVELTIMET
Vaikka joskus on ihanaa hemmotella itseään kauniilla siveltimillä, olen löytänyt tosi monia täysin toimivia ja pehmeitä siveltimiä edulliseen hintaan. Olen ostanut siveltimiä muun muassa Seppälästä, ja olen ollut niihin todella tyytyväinen ja siveltimet ovat kestäneet jo vuosia hyvänä. Uusimmat ostokseni ovat nämä Essencen versiot, jotka maksavat yhteensä reilut seitsemän euroa, ja ovat hinnasta huolimatta todella pehmeitä.

POSKIPUNAKOROSTUS
En ole koskaan omistanut kallista poskipunaa, sillä olen kokenut kaksi H&M:n alesta ostamaani aivan riittäviksi. Poskipunan ei tarvitsekaan olla kovin pigmenttinen, sillä mielestäni lopputuloksesta tulee kauniimpi kerrostamalla kevyesti. Ostin ensimmäisen "highlighterini" jonkin aikaa sitten, ja päädyin tarttumaan tähän kehuttuun Essencen luomiväriin sävyssä Grammy goes glammy. Tällä saa ihanan henkun poskipäille!
HUULTENRAJAUS
Huultenrajauskynien kanssa olen tullut samaan tulokseen: Nämä Essencen rajauskynät ovat ajaneet asiansa todella hyvin, eikä 1,25€ hintakaa päätä huimaa. Nämä ovat osoittautuneet pehmeämmiksi, kuin MAC:in Candy yum yum:ille ostamani rajauskynä.
KULMAT
Kulmakarvojen kohdalla käyn vieläkin sisäistä taistelua: ostaako Anastasian Dipbrow pomade? Omistamillani Essencen ja NYX:in tuotteilla saa ihan hyvät kulmat aikaan, mutta haluaisin tietää, voisinko saada jotain vielä parempaa. Kulmia en osaa siis sijoittaa oikein kumpaankaan kategoriaan.

Oletteko te samaa mieltä? Missä sun mielestä kannattaa panostaa, entä pihistää?


2 kommenttia on "Panosta & pihistä: meikit"

Kiitos kaikista kommeteista :)!