Top Social

So retro!

keskiviikko 7. syyskuuta 2016
P9050366
P9050323
jacket Gina Tricot 
boyfriend jeans H&M 
t-shirt Gina Tricot, 2nd hand
shoes H&M
bag H&M, 2nd hand
earphones Streetz new! 
watch & earrings Ur&Penn
P9050412
P9050318
P9050398
P9050399
P9050377Huh, ompa ollut taas tohinaa! Koulu on lähtenyt vauhdikkaasti rullaamaan, ja päivät ovatkin kuluneet Teekkarisaunalla ja laskuharjoitusten parissa. Osa tehtävistä on kyllä tuhottoman vaikeita, mutta siihenkin alkaa vähitellen tottua, että kaikki on tosi vaikeaa. Eiköhän siihen tahtiin pääse mukaan, kun vähän aikaa ihmettelee.

Olen leikitellyt viime aikoina aika erilaisilla tyyleillä verrattuna tavallisimpaan minääni. Kreppasin taas pitkästä aikaa hiukset, joka innoitti mut kokeilemaan tällaista astetta retrompaa tyyliä! Olen jo jonkin aikaa miettinyt tuollaisia isompia kuulokkeita, ja viikonlopun Pohjanmaan reissulta Tuurista nappasin nämä koriini ihan naurettavaan hintaan. Musta kuulokkeet toimivat hauskana asusteena musiikin kuuntelun ohella!

Yhdistin retron kampauksen ja kuulokkeet tosi rentoon asuun, joka ei ole juurikaan sitä perinteistä Emmaa. Molemmat boyfriend farkkuni ovat olleet mulla tosi kovassa käytössä ja olen ihastunut hieman rennompaan lookiin. En kuitenkaan tykkää liian rennosta yleisilmeestä, joten asuissani on aina jotain tyttömäistä ja hepeää, kuten tämän asun kengät ja asusteet -ja koruja, niitä täytyy olla aina!

Mitä te tykkäätte tästä hiema erilaisesta asusta?
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!