Top Social

Syksyn bucket list

sunnuntai 18. syyskuuta 2016
outfits
Syksy alkaa olla jo hyvässä vauhdissa, ja mulla on ihan mielettömät syysfiilistelyt päällä! Tänä syksynä on saatu nauttia monista ihanista aurinkoisista, mutta sopivan kirpsakoista syyspäivistä, ja ne ovat saaneet ainakin mut tosi hyvälle mielelle. Päätin kartoittaa mun tulevaa syksyä hieman bucket listin muodossa, eli luvassa on syksyn must-juttuja!
outfits
knitwear Race Marine, 2nd hand
jeans Gina Tricot, 2nd hand
shoes H&M
bag H&M, 2nd hand
watch Ur&Penn
necklace *gift Seppälä koskikeskus
earrings Primark
outfits

 • Laita vaatekaappi syyskuntoon. Kesävaatteet joutavat jo varastoon viemästä tilaa syys- ja talvivaatteilta, ja varastosta kesähepenet on kiva löytää taas ensi keväänä. Vaatekaapistani puuttuu vielä muutama must have -juttu, joten syyshankintojakin pitää tehdä vielä. 
 • Ota tavaksi lenkkeily opintojen ohessa. Puolen tunnin kevyt kävelylenkki illalla tekee ihmeitä mielelle. Luonto ja raikas ilma saa ihanasti rauhoittumaan ja vähentää stressiä. Kevyeltä lenkiltä on hyvä jatkaa yöunille.
 • Tee uusi kuntosaliohjelma. Vanha ohjelma on pölyttynyt treenikassin pohjalla kiireisen kesän ajan, ja nyt se on aika uudistaa kokonaan. Uudet liikkeet tekevät kehitykselle tosi hyvää!

autumn

 • Nauti sadepäivistä. Sadesäällä voi hyvällä omatunnolla jäädä sisälle vilttien väliin katselemaan telkkaria viinilasin kera. 
 • Kudo sukat tai tumput. Olen pienenä ollut todella ahkera käsityöharrastaja, mutta viime vuosina hauska harrastus on jäänyt todella vähälle. Ehkä olisi jo aika korjata tilanne ja muistella, miten se sukka oikein kudottiin. 
 • Sisusta koti valmiiksi. Vaikka pääpiirteittäin meidän koti on ihan hyvällä mallilla, täällä riittää vielä paljon viimeisteltävää. Suunnittelemani tauluseinä pitäisi saada valmiiksi, muutama kaappi päällystää sisustusteipillä ja paljon muuta pientä. Vähän kerrallaan... 

outfits

 • Opiskele ahkerasti. Pyri palauttamaan kaikki työt parhaasi mukaan. Aina aika ei riitä, mutta aina kannattaa edes yrittää tämä viikonloppu oli todiste siitä! Toivoton määrä tehtävää, ja loppujen lopuksi sain kaiken tehtyä määräajassa. 
 • Opettele tekemään siisti ranskanletti omiin hiuksiin. Olen aivan surkea mitä tulee kampausten tekoon. Olen alkanut vähitellen harjoitella itselleni yhtä ranskanlettiä keskelle päätä, mutta mitään mestariteoksia niistä ei ole tullut. Harjoitusta, harjoitusta... 
 • Vältä syysflunssat. Vaikka haluankin pukeutua kivoihin asuihin, syksyllä olisi tärkeintä laittaa lämpimät vaatteet etusijalle. Lisää kauniita neuleita siis vaatekaappiin ja unohdetaan syysflunssat!

outfits

 • Polta paljon kynttilöitä. Multa löytyy kaappien perukoilta monia tosi kivoja kynttilöitä, joten nyt on niiden aika ilahduttaa syysiltoja! Kynttilän valossa on aivan omanlaisensa tunnelma. 
 • Anna itsellesi myös omaa aikaa. Älä siis tapa itseäsi työllä! Tällä hetkellä huomaa, että mun työmäärä on aivan liian suuri, että pystyisin elämään normaalia elämää ja viettämään hieman vapaa-aikaa. Omaa aikaa siis kehiin ja työt välillä syrjään. 
 • Älä stressaa. Koulu, blogi ja liikunta kulkevat kyllä matkassa omalla painollaan, ja niiden painoarvothan vaihtelevat aina tilanteen mukaan. 
 • Panosta parisuhteeseen. Kiireisen kesän jälkeen ja vielä vilkkaamman syksyn kuluessa ei saa unohtaa parisuhdetta, yhteistä aikaa on pakko löytää.

Tältä näyttää toivon mukaan mun tuleva syksy!Vanhempien opiskelijoiden mukaan tämä vuosi on parasta aikaa, joten täytyy nyt nauttia siitä, mitä tuleman pitää. Leppoisaa sunnuntai-iltaa sinne!
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!