Top Social

WANTED: a perfect evening dress

perjantai 16. syyskuuta 2016
Moikka! Tällä kertaa aiheena on juhlapukeutuminen, sillä hankintalistallani on tällä hetkellä iltapuku. Ai mitäkö varten? Yliopistolla järjestetään vuosittain vuosijuhlat ja sitsejä, joihin pukukoodi on usein naisilla täyspitkä iltapuku, ja ajattelin olla asian tiimoilla ajoissa liikenteessä. Onko mitään kamalampaa, kuin kiireessä ja hätäisesti ostettu kallis iltapuku, joka ei lopulta olekaan se oikea. Olenkin siten pyöritellyt mielessäni erilaisia vaihtoehtoja ja pohtinut, millainen puku sopii juuri mun tyyliin parhaiten.
neutraalitvalmis
Mekot ylhäältä alas: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Olen katsellut paljon neutraalin sävyisiä mekkoja, sillä ne kestävät aikaa, eikä niihin kyllästy yhtä herkästi, kuin todella erikoiseen väri-ilotteluun. Erityisesti kimaltavat ja puuterin väriset kiehtovat minua, mutta mieltäni kolkuttaa kuitenkin halu erottua, joten en halua valita liian neutraalia mekkoa. Kultainen olisi siinä mielessä varma valinta. Toisaalta mielestäni valkoinen sopii minulle mainiosti, mutta pelkään, että lookissa on liian hääpukumainen fiilis.
värikkäätvalmis
Mekot ylhäältä alas: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Toisaalta värikkäissä puvuissa on sitä jotain. Pukeudun arkena kuitenkin suhteellisen neutraaleihin sävyihin, joten miksei juhlapuvussa voisi sitten hieman irrotella värimaailman kanssa. Tummansininen on mielestäni ihanan klassinen väri, ja se sopii loistavasti vaaleiden hiusten kanssa. Toisaalta vanhojentanssimekkoni tapaan vaaleansininen houkuttelee kovasti, sillä se on ainakin todettu toimivaksi. Huono puoli värikkäämmissä mekoissa on tietenkin asusteiden valinta. Siinä missä neutraalipuku antaa rajattomat mahdollisuudet esimerkiksi koruille, värikkäämpi yksilö vaatii hillitympää asustemaailmaa.

Mitä mieltä te olette? Neutraali vai värikäs värimaailma? Oliko joku puvuista ehdoton suosikkisi?
2 kommenttia on "WANTED: a perfect evening dress"
  1. Vuosijuhlat on kyllä ihan huippu keksintö, ihanaa saada pynttäytyä muutaman kerran lukuvuodessa! Teknillisessä yliopistossa vuosijuhlatkin kaikessa fiineydessään ovat kovin kostea juhla, enkä välttämättä lähtisi valkoista mekkoa hankkimaan, siitä kun näkyvät jokainen kavereiden läikyttämä viinitahra! Tuo toisen kollaasin vika mekko löytyy omastakin vaatekaapista ja se onkin palvellut muutamatkin vujut vuosien varrella. Sille siis iso peukku! Toisaalta moni käyttää omaa vanhojentanssimekkoaan myös vujuilla, joten erottuakseen massasta valitsisin jonkun ikäluokalleni epätyypillisemmän värin tai mallin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mustakin ihan huippua, että saa kerrankin laittautua ihan kunnolla!:) Jep, valkoinen on mustakin turhan arka väri tuollaisiin juhliin, joten en usko, että käännyn valkoisen puoleen. Vanhojentanssimekkokin on tietenkin yksi vaihtoehto, mutta omassani oli aika muhkea helma ja suuri vannehame, joten haluaisin tilalle jotain kapeampaa mallia:) Kiitos vinkeistä, tästä on hyvä jatkaa mekon metsästystä!

      Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!