Top Social

Brand crush: LYDC London

sunnuntai 30. lokakuuta 2016
Moikka!
Instagram-seuraajat näkivätkin jo varmasti tuoreimman kuvani, jossa komeilee laukkuperheeni uusin jäsen. Kun kävin siivoamassa kirppispöytääni toissapäivänä, silmiini osui _aivan_ minun näköiseni laukku. Ei siinä muu auttanut kuin napata laukku kantoon ja kassalle.
LYDC London
Laukun merkki, LYDC London, oli minulle aivan uusi tuttavuus. Kirppiksellä googlettelinkin pikaisesti Laukun merkkiä ja ihastuin samantien muihinkin merkin laukkuihin. Niissä kaikissa oli jokin oma pieni juttunsa, klassisia muotoja, kauniita yksityiskohtia ja suloisia värejä -Siis laukkuja juuri minun makuuni.
LYDC London
LYDC London
Omassa laukussanikin huomioni herätti suloinen väri (taas vaaleanpunaista...) ja juurikin yksityiskohdat. Laukun rusetti tuo kokonaisuuteen söpöä tyttömäisyyttä, ja hihnoissakin oli pienen pienet kultaiset sydämet. Laukussa siis riittää ihasteltavaa, mutta kokonaisuudessa ei ole silti liikaa kaikkea. Myös matalla ja kiiltävällä materiaalilla on leikitelty hauskasti.
LYDC London
1.Metallic Double Bow Tote / 2.Summer Nexus Backpack / 3.Clio Saddle Cross Body Bag / 4.Metallic Double Bow Clutch / 5.The Florist Small Cross Body Bag / 6.Summer Nexus Grab Bag

Kyseisen merkin laukkuja voi tilata suomalaisista nettikaupoista ainakin Zalandolta, jossa hinnatkin ovat todella maltillisia. Voisin tämän oman laukkuni perusteella sanoa, että hinta ja laatu kohtaavat todella hyvin. Voisin kuvitella hyvin tulevaisuudessa hankkivani LYDC:ltä laukun jos toisenkin, sillä niissä on hyvin yhdistetty ajankohtaisuus ja persoonalliset kuosit sekä klassisuus ja ajattomuus.

Tällainen aarre kirppikseltä tarttui tällä kertaa! Kannattaa käydä tänään sunnuntaina tsekkaamassa Kirpputori Swapin valikoima, sillä tänään vietetään syysriehaa! Ostajien kesken arvotaan esimerkiksi lahjakortteja ja tuotelahjoja! Ja mun pöydässäkin (numero 81) on jo uutta tavaraa myynnissä:) Lue lisää täältä.

Mukavaa sunnuntaita kaikille!
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!