Top Social

Hervannan helmi: Kirpputori Swap!

torstai 27. lokakuuta 2016
*yhteistyössä Kirpputori Swap

Oletteko kuulleet Kirpputori Swapista? Kyseessä onkin aika uusi tuttavuus, sillä kirpputori avattiin viime kesänä, mutta se on jo nyt päässyt mun Tampereen suosikkien joukkoon. Suosittelen siis pysymään kuulolla!
Swap panorama
Kirpputori Swap sijaitsee siis Tampereen Hervannassa osoitteessa Lindforsinkatu 4 ja se on avoinna ti-to klo 11-19, pe-su 11-17 ja maanantait ovat suljettuja. Aukioloajat ovatkin siis tosi hyvät työssäkäyville ja miksei opiskelijoillekin, koska harvemmin minulla ainakaan on aikaa kirppistelyyn keskellä päivää. Kirpputorilla on 130 myyntipöytää ja yleisilmeeltään se on todella siisti! Pöytien vuokrat ovat mielestäni sopivat, sekä henkilökunta siistii jokaisen pöydän kerran päivässä. Siistillä kirppiksellä on mielestäni tosi viihtyisää tehdä ostoksia! Kirpputori Swapilla on käytössä sähköinen hinnoittelujärjestelmä nimeltä Kirppari Kalle, jonka käyttäminen oli superhelppoa ja myyntiä voi seurata helposti kotoa omalta koneelta. Lue Kirppari Kallesta lisää täältä. Kirppiksen yhteydessä toimii Vintage 58, joka myy 50-80-lukujen huonekaluja ja valaisimia sekä sisustustuotteita.
kirpputori swap
kirpputori swap
kirpputori swap
Nyt kannattaa pistäytyä kirppistelemässä Hervannassa, sillä mulla on Kirpputori Swapissä myyntipöytä numero 81 27.10-10.11! Eikä huolta, vaikka et pääsisi piipahtamaan heti tällä viikolla, sillä myytävää riittää ja vien uutta tavaraa pöytään niin usein kuin on tarvis. Myynnissä muunmuassa laukkuja, syysnilkkureita, korkokenkiä, neuleita, hameita, koruja, toppeja ja t-paitoja, urheiluvaatteita sekä hyväkuntoisia farkkuja ja housuja! Kaikki tuotteet ovat alle viisi euroa, suurin osa reilustikin. Nyt on tullut aika luopua itselle väärän kokoisista, käyttämättä jääneistä hutiostoksista ja rakkaista lemppareista, joille ei vain enää löydy käyttöä. Käy ihmeessä tsekkaamassa uusi lempikirppiksesi ja mun myyntipöytä!
sport clothes
shoes
PA230523
blue blazer


Vinkkini parhaisiin löytöihin:

  1. Älä hullaannu halvoista hinnoista. Osta vain tarpeeseen, mutta käytä hyväksesi mahdollisuus. Voi olla, ettet törmää samanlaiseen tuotteeseen enää koskaan.
  2. Tongi, tongi ja tongi! Usein parhaat aarteet ovat hautautuneet vaatepinojen alle, joita kukaan ei ole jaksanut kunnolla tonkia.
  3. Varaa aikaa. Ajan kanssa on mukavaa katsella pöytiä ja sovittaakin mahdollisia ostoksia. 
  4. Varaa käteistä. Monissa paikoissa alle 5€:n korttimaksuista peritään lisämaksu, mutta yleensä lisämaksu ei ole kuitenkaan päätä huimaava. 
  5. Tarkista tuotteen laatu. Mahdolliset viat ilmoitetaan yleensä hintalapussa, mutta onhan vaatteeseen saattanut tulla tahra esimerkiksi hinnoittelun jälkeen. 
  6. Viimeinen ja tärkein vinkki: hulluttele! Kirppikseltä voit löytää hyvään hintaan oikeita aarteita, joihin et edes kiinnittäisi huomiota. Kirppis on loistava paikka rikkoa rajoja ja kehittää omaa tyyliä! Ole siis avoin. 
PS. Käykää tykkäämässä Swapin facebook-sivuista! Sieltä löytyy paljon mukavaa mukaanlukien arvontoja! Ensi viikonloppuna vietetään syysriehaa, siitäkin lisää facebook-sivuilla!
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!