Top Social

NYX soft matte lip cream

torstai 13. lokakuuta 2016
nyx soft matte lip cream cairo stockholm abu dhabi istanbul 5
Kukapa ei olisi kuullut NYX:n mattahuulipunista? Varsinkin kyseiset soft matte lip creamit tuntuvat herättävän keskustelua ja mielipiteitä niin hyvässä kuin pahassakin. Itse ostin noin kuukauden päivät sitten ensimmäiseni sävyssä Stockholm, ja suorastaan rakastuin siihen! Se on ollut todellinen arjen pelastaja maanläheisen ja sitä myöten helpon sävyn vuoksi huulillä lähes päivittäin. Se pysyy hyvin  ja näyttää aina hyvältä. Ostin myös sävyyn sopivan huultenrajauskynän Essencen valikoimista.

Hyvän kokemuksen myötä päädyin tilaamaan Cocopandasta kolme soft matte lip creamia lisää. Näitähän myydään ihan Sokoksellakin, mutta ensinnäkin himoitsemani sävyt ovat lähes aina loppu (joku muukin himoitsee niitä?!) ja toisekseen olin tilaamassa verkkokaupasta muutakin.
nyx soft matte lip cream cairo stockholm abu dhabi istanbul 4
Tilasin siis aiemmin ostamani Stockholmin lisäksi hempeän vaalean Cairon, marjapuuroisen Istanbulin ja lähes ruskean Abu Dhabin.
nyx soft matte lip cream cairo stockholm abu dhabi istanbul 2
nyx soft matte lip cream cairo stockholm abu dhabi istanbul
Yritin kuvata punat mahdollisimman hyvässä valossa, mutta kuva tietenkin silti vääristää sävyjä hieman. Huulilla ne näyttävät kuitenkin luonnossa suhteellisen samanlaisilta kuin kuvassa, lukuun ottamatta Istanbulia, joka on todellisuudessa paljon marjaisempi, eikä lainkaan noin räväkkä pinkki. Mutta nyt mielipiteitä kehiin:

Cairo

Mikä pettymys! Tämä kuvissa niin ihana vaalea sävy on mielestäni täysi floppi. Se levittyy huulille todella epätasaisesti, vaikka näyttääkin kuvassa lähes siedettävältä. Peittävyys on todella huono ja punaa saa sutia useampia kerroksia, ennen kuin mitään tuntuu tarttuvan. Kuivumisessakin tuntuu kestävän iäisyys. 

Stockholm

Tästä tykkään todella paljon! Sävy on juuri sopiva arkipuna, kuten aiemmin jo mainitsinkin. Sopiva huultenrajauskynä tietenkin vielä viimeistelee lopputuloksen. Tämä kuivuu paljon nopeammin kuin Cairo, sekä jämähtää hyvin paikalleen koko päiväksi. Vahva suositus!

Abu Dhabi

Tykkään tykkään! Koostumus oli hieman paksumpi ja kuivempi kuin muiden, mutta se juuri takasi hyvän pysyvyyden ja peittävyyden. Sävy on mukavan erilainen ja sopii hyvin vuodenaikaankin. En yhtään ihmettele, miksi olen kuullut tästä niin paljon hyvää!

Istanbul

Odotin, että sävy olisi ollut hieman vaaleampi, mutta tykkään kyllä tästäkin sävystä, joten vahinko ei ole suuri. Todellisuudessa sävy on siis paljon murretumpi ja "marjapuuroinen", joten kuva huijaa siinä suhteessa tosi paljon. Tämäkin oli sopiva koostumukseltaan, ja uskon, että täydellisen rajauskynän löytymisen jälkeen tälle tulee paljon käyttöä!

Oletteko te kokeilleet NYX:n soft matte lip creameja? Onko löytynyt suosikeita tai inhokeita?
2 kommenttia on "NYX soft matte lip cream"
 1. Näiden laatu tosiaan tuntuu vaihtelevan jonkin verran sävyjen kesken. Abu Dhabi on mun ehdoton lemppari, mutta sävyssä Marocco taas on tosi huonosti pigmenttiä ja jälki jää epätasaiseksi enkä toisekseen edes tykkää siitä sävystä.

  Mulla on myös toi sävy Cairo, jonka peittävyys on melko surkea. Oon kuitenkin käyttänyt sitä eri sävyisten rajauskynien ja jopa huulipunien päällä, jolloin lopputulos on ollut kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hämmästyttävää, kuinka näissä on näinkin paljon eroja! Ei mikään ihme siis että jakavat mielipiteitä :D Ja Abu Dhabista olen täysin samaa mieltä, ihan täydellistä! Ja hyvä tietää tuosta Maroccosta niin osaan välttää :) Kiitos vinkeistä Cairon kanssa, täytyy kokeilla jos sen saisi kuitenkin ihan käyttöön asti :)!

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!