Top Social

Ekat sitsit & uusi iltapukuni

sunnuntai 6. marraskuuta 2016
Moikka ja leppoisaa sunnuntaita! Viikko vierähti hujauksessa, samoin kuin viikonloppu (onko nyt todella jo muka sunnuntai!?). Perjantaina olivat ensimmäiset sitsini, joten iltaan mahtui paljon uutta teekkarikulttuurista ja tietenkin hauskanpitoa. Nyt voi hyvillä mielin mennä seuraaviin pöytäjuhliin, kun etiketti on vähän paremmin hallussa, eikä ole aivan yhtä hukassa kuin aiemmin.
black evening dress
Jotkut ehkä muistavat, kun aiemmin syksyllä tuskailin mekon hankinnan kanssa. Kuin tilauksesta syksyllä järjestettiin Maahantuojien outlet, jossa myydään iltapukuja todella tuntuvin alennuksin. Suuntasin siis tapahtumaan etsimään unelmieni iltapukua, ja minua onnisti, sillä löysi juuri mieleiseni iltapuvun. Vaikka yleensä en ole mustan ystävä, se tuntui juuri oikealta valinnalta ja on kaikenlisäksi monikäyttöinen. Ja tietenkin valintaa helpottivat ihanat koristeet.
evening bag
evening bag
Mustan mekon kaveriksi hankin hieman enemmän omanväriseni laukun, nimittäin suloisen vaaleanpunaisen iltalaukun. Yksi mustan mekon hyvistä puolista on juuri se, että sen pystyy stailata helposti erilaiseksi eri värisillä asusteilla ja koruilla. Minulla on ennestään vaalean hopeinen iltalaukku, mutta ihastuin niin kovasti tähän hempeämpään vaihtoehtoon, joten ostin senkin Maahantuojien outletista.
roses red
fuksineuvoston fuksisitsit 2016
Tässä vielä hieman kännykkäräpsyjä itse sitseiltä, sillä kameraa ei tullut mieleenikään ottaa mukaan. Liikaa hukattavia asioita! Mutta kuten kuvista näkyy, hauskaa oli! Seuraavia sitsejä siis odotellessa.

Perjantain juhlatunnelmista toivotan mukavaa sunnuntaita ja energiaa ensi viikkoon!
4 kommenttia on "Ekat sitsit & uusi iltapukuni"
 1. Ei vitsit, miten upea mekko! :) Tuollanen kelpais kyllä mullekin! :D Muutenkin tosi onnistunut asu kyllä ja laukkukin sopii hyvin mustan mekon kanssa. :)

  Jenni's lullaby

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla että tykkäsit:)! Tää mekko on kyllä munkin mieleen ihan täydellinen,seuraavia juhlia siis odotellessa:D

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!