Top Social

Erilainen joulukalenteri Essenceltä

torstai 24. marraskuuta 2016
christmas decoration
Moikka! Mulla on aika hurja viikko meneillään, sillä alle viikon sisään sattuu monen projektityön dead linet, esitelmät ja posterit, että tekeminen ei ihan heti pääse loppumaan. Pitää hetki koittaa vielä tsempata, kuukauden kuluttua päästään lomailemaan! Lomalla ei ole aikomustakaan ajatella koulujuttuja, joten toivotaan, että se on mahdollista. Olen ansainnut raskaan puolivuotisen jälkeen pienen hengähdystauon. Mutta, jotta ei ihan poikettaisi postauksen aiheesta, siirrytään kurkkaamaan, millainen joulukalenteri mulla on tänä vuonna! 
christmas decoration
essence joulukalenteri
Viime vuosina pinnalle ovat nousseet kosmetiikkajoulukalenterit, joissa jokaisen luukun kohdalla on jokin kosmetiikkatuote. Kalentereita on laidasta laitaan! Näitä varsinaisia meikkikalentereita ennen olen nähnyt esimerkiksi kynsilakkakalentereita, ja viime vuosina valikoima on laajentunut kaikenlaiseen kosmetiikkaan. Onhan joulukalenteri hauska tapa tuoda iloa vuoden piemeimpään aikaan! Oman kalenterini päädyin hankkimaan Essenceltä.

Ajattelin aluksi, etten lähtisi moiseen mukaan. Lähes kaikkien kalentereiden hinnat pyörivät reilusti yli 50 eurossa, osa jopa 100 euron tietämissä. Noin suuria summia vastaan haluan ehdottomasti jotain, mitä tarvitsen ja mille tulee olemaan käyttöä. Mielessäni ei edes käynyt pulittaa 100 euroa kosmetiikkapakestista, jonka sisältöä tai todellista arvoa en tiedä.

Essencen kalenteri vaikutti kuitenkin minulle juuri sopivalta. Hinta oli maltillinen 30 euroa, jonka voisin ihan hyvin pulittaa yllätyksestä itselleni. Joulukuu tulee olemaan todella raskas, joten päätin ihan yllättäen kauppareissulla tähän kalenteriin törmätessäni ostaa sen. Kalenterista en ollut edes kunnolla haaveillut, sillä se vaikutti olevan joka paikasta loppuunmyyty, mutta Hervannan DUO:n Tokmannille näitä oli ilmestynyt isot pinot. Se oli sitten menoa!
christmas decoration
Vaikka kalenterin sisältö lukee paketin pohjassa ja netti on pullollaan videoita kalenterin sisällöstä, olen halunnut pitää sen itselleni yllätyksenä. Uskon, että joukossa tulee joka tapauksessa tuotteita, joille minulla on käyttöä ja pääsen samalla tutustumaan ihan uusiin tuotteisiin. Toivottavasti löydän kosmetiikkakokoelmiini lisää aarteita! Joulun jälkeen voisin esitellä, mitä kaikkea kalenterista ilmestyi, ja mille näistä on itselleni käyttöä.
christmas decoration
Onko jollain muulla tämä kyseinen kalenteri tai jokin muu kosmetiikkakalenteri vai haluaisitko kenties sellaisen?

Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!