Top Social

Parhaat kirppislöytöni

keskiviikko 9. marraskuuta 2016
*yhteistyössä Kirpputori Swap

Moikka!

Aika palailla taas kirppisaiheisten postausten pariin! Kuten teille on varmasti tullut hyvin selväksi, olen aikamoinen vaatteiden kierrättäjä. Lähes kaikki vaatekaappini kulmakivet ovat käytettynä ostettuja, ja omia vanhoja tai käyttämättä jääneitä aarteita on tällä hetkellä myynnissä Kirpputori Swapissa, josta kirjoittelinkin jo aiemmin. Kertauksena kuitenkin: kirppis sijaitsee aivan Hervannan sydämessä osoitteessa Lindforsinkatu 4, ja kirppis menee heittämällä sekä siisteimpien että parhaiden tamperelaisten kirppisten sakkiin. Suosittelen siis kurkkaamaan tarjonnan ja varaamaan pöydän, sillä tällä kirppiksellä on kauppa käynyt hyvin ja pöytävuokrat ovat sopivia! Mun aarteita kuitenkin riittää vielä pöydässä ja lisää on tulossa aina tarvittaessa, joten nyt kaikki shoppailemaan! Huomenna torstaina pöytäni vaihtuu pöytään 113, joten laittakaa korvan taakse. Nyt kuitenkin höpöttely sikseen ja parhaiden kirppislöytöjeni pariin.
overthekneeboots
Nämä saappaat ovat parhaat saappat, jotka olen omistanut! Ostin nämä aikoinaan kirppikseltä 10 euron hintaan, ja ne istuvat jalkaani juuri täydellisesti. Ne eivät ole superpaksut, mutta alle mahtuu tarvittaessa paksumpi sukka tai kaksikin ja lämpimämmillä ilmoilla sukat voi korvata pohjallisilla. Nämä pysyvät hyvin muodossa, eivätkä valu ärsyttävästi alas, kuten monilla ylipolvensaappailla on tapana.
mintblazer
Vaikka vaatekaappini on nykyään aika vähävärinen, sinne on saatava hieman väriäkin! Tykkään yhdistää simppeleihin kokonaisuuksiin jonkin ihanan pirteän elementin, joten tämä ihanan raikas jakku on ollut monien asukriisien pelastaja. Varsinkin kesäisin ja keväisin kyseinen raikas jakku viehättää! Tästä maksoin muistaakseni noin 3 euroa.
knitwear
Mikä olisikaan parempi paikka neuleiden shoppailuun kuin kirppis? Tavallisista ja edullisistakin neuleista saa pulittaa uutena useita kymppejä, joten tykkään shoppailla kirppiksiltä erityisesti neuleita, sillä niitä saa suhteessa todella edullisesti. Kuvan neuleista olen maksanut 1-2 euroa kappaleelta, joten isosta satsauksesta ei todellakaan puhuta, mutta lämpimänä varmasti pysytään talvipakkasilla.
greenoverall
Olin saanut jostain päähäni, että kauniin kirkkaan smaragdin vihreä jumpsuit on saatava, mutta mistään kaupoista en kyseistä vaatekappaletta löytänyt. Onneksi kirppiksellä onnisti ja pulitin tästä aivan täydellisestä jumpsuitista muistaakseni kokonaiset viisi euroa. Tämä on ihana piristys vaatekaappiin ja pelastaa asukriisin yksinkertaisuudellaan ja pirtsakalla värillä.
fauxfur
Tekoturkis oli ollut hankintalistallani iät ajat, mutta kaupassa hinnat olivat kirpaisevan kovia, enkä raaskinut mitään niistä ihanuuksista itselleni ostaa. Kirppiksellä tärppäsi! Tämä ihana tekoturkki maksoi 10 euroa, ja pienellä tuunauksella sain kuin sainkin sen myös pienennettyä itselleni sopivan kokoiseksi. Ja kuinka lämmin se onkaan!
bucketbag
Laukkurintamalla on tehty myös useita hyviä löytöjä ja tässä niistä yksi. Bucket bagia olin myös metsästänyt omaan vaatekaappiini ja onneksi tärppäsi, ja tälle laukulle onkin tullut lukuisia käyttökertoja, eikä hintakaan ollut kuin muistaakseni noin viisi euroa. Kaikenlisäksi onnistuin löytämään täysin käyttämättömän yksilön.
boyfriend
Boyfriend farkkujen metsästys vaatekaupoista on aikamoinen työmaa ja yhden hyvät olenkin onnistunut löytämään, ja toiset vaaleammat yksilöt löytyivät kirppikseltä. Kannattaa rohkeasti kokeilla eri kokoisia ja eri mallistojen vaatteita kirppiksillä, sillä nämäkin farkut ovat H&M:n lastenosaston antia, mutta omaan jalkaani ne istuvat kuin nakutetut. Kannattaa siis olla avoin! Näistä farkuista maksoin jotain kahden euron paikkeilla.

Mitä piditte löydöistäni? Ootko sä tehnyt hyviä kirppislöytöjä? Käy ihmeessä tekemässä löytöjä Kirpputori Swapissa, kurkkaa aukioloajat ja muu info täältä!
2 kommenttia on "Parhaat kirppislöytöni"
  1. Tosi kivoja löytyjä, varsinkin toi tekoturkistakki on aivan ihana! :) Itekin oon aikamoinen kirppishirmu, se on niin hyvä fiilis kun onnistuu tekemään oikein kunnon löydön :) Oikein kiva blogi sulla muuten, mukava seurailla jo siitäkin syystä että ite asuu Hervannassa kans :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Laura!❤ Kiva kuulla, että tykkäät lueskella:) Ja jep, toi on niin paras fiilis ja tekoturkis yks mun lempparivaatteista❤

      Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!