Top Social

Talven must have: oversize-neule

torstai 10. marraskuuta 2016
winter outfit oversized knit
On se kummaa, miten prioriteetit pukeutumisessa muuttuvat heti lämpöasteiden tippuessa nollan alapuolelle. Olihan aiemminkin kylmä! Räntä vaakatasossa luulisi olevan vähemmän houkutteleva vaihtoehto lumisen talven ihmemaan tilalle, mutta tällä hetkellä arkipukeutumiseni pääprioriteetit tuntuvat olevan mukavuus ja lämpö. Näytän aamuisin aikamoiselta eskimolta vaeltaessani pitkässä talvitakissa UGG:eilla yliopistolle! Ehkä tämä on vain jotain alkutalven kriisiä?
winter outfit oversized knit
knitwear Kappahl 2nd hand (new!)
sacrf H&M
boots H&M 2nd hand
tights Gina Tricot
bag Guess
earrings Ur&Penn
gloves Citymarket
winter outfit oversized knit
Tällaisina aikoina pelastuksenani toimivat valtavat oversize-neuleet! Ne ovat ihanan lämpimiä, ja alle voi halutessaan huoleti heittää vaikka trikoopaidan lämmittämään entisestään. Niissä yhdistyy myös mukavuus ja tyylikkyys, jotka eivät läheskään aina kulje käsi kädessä. Neutraalin jättieuleen alle voi hautautua lämmittelemään aamun laajan fysiikan luennolla, sen voi stailata todella monilla erilaisilla alaosilla ja huiveilla, sen kanssa voi yhdistää joko siistimmät bootsit tuomaan ryhtiä tai mennä ihan vaan mukavuus edellä, sen alle voi hautatuta vielä kotisohvallakin katselemaan illan elokuvaa ja ryystämään kaakaota. Vaihtoehtoja on niin monia, että tämä on todellinen jokanaisen must have talvivaate! Omani löysin kirpputorilta neljällä eurolla ja se on alunperin Kappahlista.
winter outfit oversized knit
winter outfit oversized knit
winter outfit oversized knit
Itse olen mieltynyt kovin viininpunaiseen, ja osasyynä saattaa olla tämä ihanan pehmeä ja ennen kaikkea valtava kaulahuivi. Tämä huivi on sellainen, joka oikeasti toden teolla lämmittää! Ongelmakseni on alkanut ennemminkin muotoutua vaatteet, jotka eivät sovi kyseisen huivin väreihin, sillä haluaisin käyttää tätä kokolailla joka päivä, haha. Noh, lämpö ja mukavuus ennen kaikkea!
winter outfit oversized knit
Mitä te pidätte asusta? Onko siellä muitakin, joilla lämpö ja mukavuus jyräävät tällä hetkellä kaiken muun?

pics by my boyfriend
4 kommenttia on "Talven must have: oversize-neule"
 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos Siiri!:) Mäkin oon tykästynyt tähän tosi paljon:)

   Poista
 2. Näytät niin ihanalta! Ja voi kyllä, lämpö ja mukavuus on nyt in enemmän kuin mikään muoti-ilmiö, ainakin mun kohdalla, haha :D

  http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sulle!:) Mukavuus taitaakin olla tän hetken muoti-ilmiö, ja kai lämminkin asu voi olla myös tyylikäs:)

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!