Top Social

Double velvet

keskiviikko 28. joulukuuta 2016
velvet jacket
velvet jacket
velvet jacket Bikbok new!
shirt 2nd hand Forever 21
jeans Dr Denim
boots Skopunkten
velvet bag Glitter new!
choker Glitter
wristlet Ur&Penn
earrings Primark 
velvet jacket
velvet jacket
velvet jacket
velvet jacket
Moikka!

Kukaan ei varmaankaan enää jaksa kuulla mitään joulusta, joten jätän joulun käsittelyn siihen, että vietin joulun kotona perheeni ja Antin kanssa, ja parin päivän laiskottelu ja tekemättömyys teki todella hyvää. Välipäivät aloitin sen sijaan shoppailulla, ja löysinkin muutaman kivan jutun vaatekaappiin, kuten kuvissa näkyvät samettiunelmat. Kyseinen materiaali on vienyt minut ihan mukanaan, vaikka aluksi inhosinkin kaikkea samettista yli kaiken. Ja niin se mieli taas jälleen kerran muuttui! Vaatekaapistani löytyy samettia jo mustana, sinisenä, vihreänä ja viininpunaisena, haha.

Bikbokista löytynyt pusakka on arvioni mukaan moneen asuun sopiva, ja sille tulee varmasti käyttöä niin rennommissa asuissa kuin vaikka esimerkiksi hameen tai mekon kaverina. Samettilaukku taas oli ostos täysin hetken mielijohteesta, mutta ei mielestäni lainkaan hassumpi sellainen. Vihreä väri on kiehtonut jo pitkään ja se sopii täydellisesti myös omistamaani vihreään chokeriin. Söpö lisä laukkukokoelmaan!

Mitä tykkäätte simppelistä, mutta varsin samettisesta asusta?

outfit pics by my boyfriend
2 kommenttia on "Double velvet"
  1. Tosi kiva asu! Sametti ei itselle oikein iske, mutta sopii sinulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Siiri:)! Sametti on kyllä sellainen materiaali, että se tuntuu jakavan paljon mielipiteitä:) Itsekin vihansin tätä vielä vähän aikaa sitten:D

      Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!