Top Social

Pirteämmät joulukynnet

torstai 22. joulukuuta 2016
PC221048
Moikka! Huh, joulu alkaa olla ihan oven takana! Meikä on lomaillut pari päivää, vaikkakin ne ovat kuluneet aika kiireisesti, muun muassa joululahjashoppailuissa, vierailulla iskällä ja äidillä, lisää shoppailua, kuntosaleilua ja hieman rentoutumistakin on onneksi mahtunut mukaan. Nyt kuitenkin päivän aiheisiin, eli kynsien ihmeelliseen maailmaan!

Mulle on kertynyt viimeisen kuukauden aikana aika monta uutta kynsilakkaa, vaikka en ole oikeastaan ollut mikään kynsilakkojen suurkuluttaja taas muutamaan vuoteen. Korttelin avajaisista sain goodie bagista kaksi söpöä CND:n kynsilakkaa, jotka halusin ottaa käyttöön itselleni. Lisäksi uusia lakkoja on tullut kolme kappaletta, ja ne ovatkin omalta osaltaan innostaneet lakkaamaan kynsiä ihanan pirteillä väreillä!
PC221059
CND #193 Wisteria haze*

Tämä ihanan pirteä violetti on CND:n sävy Wisteria haze #193, joka ei ole todellakaan mikään mun perinteinen sävy. Halusin kuitenkin antaa sille mahdollisuuden, ja totesin, että tällainen hieman erikoinen kynsilakka on hauska lisä esimerkiksi mustavalkoiseen asuun. Kuinka täydellinen se olisi esimerkiksi matchaavan huulipunan kanssa! Tälle lakalle täytyy muutenkin antaa pisteet, se levittyy todella helposti ja tasaisesti sekä kuivuu huippuvauhtia! Jes!
PC221067
CND #190 Butterfly queen*

Tässä on niin mun näköinen lakka kuin vaan voi olla: glitteriä ja pinkkiä, haha! Tämä omaa myös edellä mainitsemani ominaisuudet, eli on todella helppokäyttöinen. Ja tähän matchaava huulipuna multa löytyykin tietysti jo etukäteen. Glitterlakat tuppaavat myös pysyä hyvinä pidempään kuin tavalliset, eikä tämäkään ole poikkeus. Kun lakkasin tällä kynnet ensimmäistä kertaa, lakkaus pysyi mulla hyvänä päiväkausia. 
PC221074
Essence #40 Play with my mint

Tämä lakka on kynsillä todella herkullisen näköinen ja peittää lähes yhdellä kerroksella. Levittyvyyskin on ihan priimaa. Sain tällä edellisten lakkojen tapaan helposti siistiä jälkeä, lakka on koostumukseltaan hyvin levittyvä eikä siitä jää raitoja. Mikä parasta: hintakin on vain noin kaksi euroa, joten näissä Essencen lakoissa hinta ja laatu kohtaavat todella hyvin! Sävyissäkin on todella hyvä valikoima.
PC221081
Essence #05 Sweet as candy 

Tällä lakalla saa mielestäni todella hyvän ja yksinkertaisen lakkauksen, sillä se jättää läpikuultavan pinnan, ja lopputulos on oikeastaan "oma kynsi, mutta parempi". Tällä olenkin tykännyt jo monta kertaa tehdä arkilakkauksen, kun haluan, että kynnet ovat siistit, mutteivät varsinaisesti huomiota herättävät. Kolme kerrosta on yleensä tuottanut toivomani lopputuloksen, mutta onneksi lakka kuivuu nopeasti ja siten lakkaus on jouhevaa, vaikka kerroksia tarvitseekin useamman.
PC221085
Essence #48 My love diary

Tämän sävyn ostin itselleni jo aikapäiviä sitten ja joulukalenteri muisti minua tällä samaisella sävyllä. Tämä lakka on siis jo kauan sitten hyväksi havaittu, ja toimii juurikin neutraalina arkilakkana. Se sopii myös loistavasti moneen huulipunaani, kuinka ihanaa onkaan huulipuna ja kynsilakka samaa sävyä! Voin sen verran myös paljastaa, että minulla on aikomuksia pienelle arvonnalle joulun jälkeen;) Mutta siitä lisää myöhemmin!
PC221105
Tässä kuva vielä kaikista lakoista kynsillä! Päätin säästää aikaa ja lakata kaikilla lakoilla vain yhden kynnen sen sijaan, että olisin lakkaillut kaikki erikseen ja poistanut samantien. Kuvassa on kaikkia lakkoja yksi kerros eikä päällä ole päällyslakkaa.

Mitäs tykkäsitte näistä mun hieman erilaisista joululakoista? Löytyikö suosikkisävyä? Rentouttavaa joulun odotusta!
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!