Top Social

Winter wonderland

maanantai 19. joulukuuta 2016
winter outfit
Moikka ja hyvää viikon alkua! En voi millään uskoa, että joulu on alle viikon kuluttua! Niin paljon on vielä tekemättä, kuten joulusiivous ja suurin osa lahjoistakin on vielä hankkimatta. Päivät ovat vierineet sellaista vauhtia, etten osaisi kuvitellakaan, enkä tentteihin lukemisen lomasta ole meinannut ehtiä ollenkaan tänne blogijuttujen puolelle. Joskus asiat täytyy vain laittaa tärkeysjärjestykseen, mutta kyllä musta kuuluu aina kun aika vaan sen sallii!
winter outfit
jacket 2nd hand Gina tricot
sweater 2nd hand
jeans Dr. Denim
boots Skopunkten
bag Guess
choker Glitter
earrings Taika-korut*
winter outfit
winter outfit
Kävin perheeni kanssa sunnuntaina viime vuoden tapaan Lapinniemen kappelissa laulamassa kauneimpia joululauluja. Ne 45 minuuttia olivat varmasti kuluneen puolivuotisen rentouttavin hetki. Oli ihanaa istahtaa alas pieneen kauniiseen kappeliin ja unohtaa koko ympäröivä maailma, stressi ja huolet hetkeksi, ja keskittyä ainoastaan omaan itseensä ja olla omien ajatustensa kanssa. Meinasi siinä ihan herkistyäkin kauniita lauluja laulaessa. Mulle joululaulut ovat tosi rakkaita: niin uudemmat suosikit kuin lapsuuden muistoja herättävät klassikotkin. Ja laulaminen, sitä vasta rakastankin! Oli todella hyvä valinta rauhoittua hetkeksi tenttiviikon tohinassa.
berries
winter outfitwinter outfitPäälleni pääsi täysin musta-valkoinen asu. Vaatekaapin ääressä meinasi iskeä asukriisi, mutta palasin sekavien ajatusteni jälkeen vaatekaappini klassikkoihin. Valkoinen over size-neule kun toimii aina hyvin ihonmyötäisten housujen kanssa. Kun värimaailman pitää hillittynä, asu ei voi kuin onnistua. Hieman tavallisempaa ja yksinkertaisempaakin asua täydentää huoliteltu meikki, johon uhrasin minuutin jos toisenkin aamulla. Yhdistin klassikkoasuun lisäksi muutaman tämän hetken hittivaatteen ja asusteen: choker-korun ja bomber takin. Ja kuinka hyvin yksinkertainen värimaailma sopikaan lumoavaan talvimaisemaan!

Lapinniemen Ansari
Piipahdimme tapamme mukaan myös kappelin vieressä olevassa kahvilassa, Ansarissa, joka jaksaa aina ihastuttaa sisustuksellaan ja suloisilla yksityiskohdilla. Erityisen tilasta tekee myös läpinäkyvä katto, joka saa aikaan tunnelman, kuin istuisi keskellä talvista ihmemaata. Haluaisin niin kovasti meillekin tuollaiset kauniit lasiset joulukoristeet! Niin ihania. Lisää kuvia kahvilasta löytyy viimevuotisesta postauksestani, jonka voit lukea täällä.
Lapinniemen Ansari
Lapinniemen Ansari
Siis loistava rentoutumispäivä tenttiviikon hulinoiden keskellä! Huomenna koittaa viimeinen tentti, jonka jälkeen saan vihdoin siirtyä ansaitulle joululomalle. Mukavaa viikkoa teille!

outfit pics by Vilma Lehtovaara 
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!