Top Social

Bloggers' shopping night @Vero Moda

sunnuntai 29. tammikuuta 2017
Vero Moda shoppailuilta
Moikka! Pitkästä aikaa pääsin tapaamaan blogikavereita, kun Inka järkkäsi Veskan Vero Modassa bloggaajille shoppailuillan. En olekaan hetkeen ollut missään bloggaajatapahtumissa, joten ihan virkistävää nähdä välillä uusia ihmisiä, ja toki vanhoja tuttujakin. Kaikki taisimmekin löytää Vero Modan valikoimista jotain mieleistä, joten shoppailuilta oli siinä mielessäkin onnistunut!
Vero Moda shoppailuilta
Vero Moda shoppailuilta
Tarjolla oli jos jonkinlaista herkkua, makeaa ja suolaista. En ollutkaan aikoihin syönyt macaronseja, joten nyt päästiin kunnolla herkuttelemaan. Mulla on herkuttelu aikalailla jäänyt arjessa, joten tällaisissa spesiaalitilanteissa siitä herkuttelusta tulee entistä mukavampaa, kun ei koko ajan ole lappaamassa herkkuja kaksin käsin suuhun.
Vero Moda shoppailuilta
Tällaiset vaatteet mulla itsellä oli päällä: 
bomber SheIn*
hame Gina Tricot, 2nd hand
paita H&M, 2nd hand¨
nilkkurit Skopunkten
laukku Guess
korvikset Primark
kaulakoru Guess, 2nd hand
kello Ur&Penn
Vero Moda shoppailuilta
Vero Moda shoppailuilta
Tämä bomber vei mun sydämen ihanan värinsä puolesta! Väri ei toki pääse edukseen ollenkaan kuvissa, se oli luonnossa nimittäin ihanan erilainen. Yhdessäkin mietimme, että miten tuota väriä oikein kuvailisi, mitä te sanoitte?
Vero Moda shoppailuilta
Ilmeisesti maanläheiset sävyt on tällä hetkellä mun mieleen. Tätäkin paitaa päädyin kokeilemaan päälle, mutta löysin kahdet (itseasiassa kolmet!) housut, jotka oli pakko saada omaan vaatekaappiin, joten piti jotain hyviäkin vaihtoehtoja jättää kaupan hyllyyn. Uusille yläosille olisi kuitenkin tilaa omassa kaapissani.

Mukaan lähtivät mustat farkut, joille annettiin suuria lupauksia: ne eivät haalistu pesussa, sillä ne on värjätty yhteensä kymmenen kertaa. Lisäksi 90% materiaaleista on modalia, joka tuntuu päällä kerrassaan taianomaiselta, ja siksi Vero Modan väki kutsuukin housuja taikahousuiksi. Ensifiilikset housuista olivat siis tosi positiiviset! Toivottavasti ne täyttävät myös lupaukset. Mulla on nimittäin mustista farkuista hieman huonoja kokemuksia: ne ovat aina haalistuneet ja hajonneet puolen vuoden aikana aivan roskiskamaksi, mutta näiden suhteen elättelen toiveita. Mukaan lähtivät myös rennommat mustat housut pystyraidoilla. Kokeilin myös mustia nahkahousuja, mutta jokin raja housujen shoppailulle piti laittaa.
Vero Moda shoppailuilta
Tässä vielä muut blogitytöt vasemmalta oikealle: ylärivissä minä, Krista, Viivi, Henna ja alarivissä Inka ja Hanna.

Kiitos vielä mukavasta illasta kaikille!
4 kommenttia on "Bloggers' shopping night @Vero Moda"
 1. Oli kyllä ihana ilta!<3 Ja hei jos niille housuille tapahtuu jotain puolenvuoden aikana niin tuoppas sitten takasin, sillä niitten pitäis kestää ja täyttää lupaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, näitä lisää!<3 Joo, pidän mielessä :) Ensivaikutelma housuista oli ainakin todella hyvä :)

   Poista
 2. Hei ihanalta näytti toi blogitapahtuma *_* <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä se olikin!:) Ihanaa nähdä kanssabloggaajia pitkästä aikaa :)

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!