Top Social

Inspiroivimmat asut 2016

keskiviikko 4. tammikuuta 2017
Asuja tuli kuvattua vuonna 2016 aivan hirmuisesti! Päätin kuitenkin säästää teitä kilometripostaukselta ja kokosin yhteen postaukseen oman arvioni mukaan vuoden inspiroivimmat asut. Loppuun laitoin vielä kasan klassikoita: niihin on aina hyvä palata vuodenajasta ja fiiliksestä riippumatta, jos olo on vaatteiden suhteen sekava.

Se, mikä on ollut ilo huomata selaillessa kuluneen vuoden asuja on, että asut tuntuvat löytäneen tietynlaisen kaavan. Hillittyjä värejä ja väriyhdistelmiä harkitummin. Selkeitä linjoja. Harkittuja yksityiskohtia. Ei liikaa koruja ja muita katseenvangitsijoita. Toisaalta kaipaan "entistä tyyliäni", sillä se leikitteli rohkeammin väreillä, kokeili uutta, näytti aina erilaiselta ja jaksoi yllättää. Toisaalta taas on mukavaa, kun kaikki kaapissa sopii hyvin yhteen, eikä asuissa tule koskaan sellaista fiilistä, että olikohan tämä nyt hyvä valinta. Ehkä se varmuus on juurikin oman tyylin löytämistä.
inspiroivimmatkuva
1
2
3
5
4
Joukossa on tosiaan paljon rohkeita väriyhdistelmiä, heittäytymistä, tyylillä leikittelyä. Asuissa on hyvinkin erilaisia fiiliksiä; toisinaan ne henkivät hienostunutta naisellisuutta, joskus taas rentoa retroa ja useiten jotain siltä väliltä. Sehän tyylissä onkin juuri hauskaa: sen avulla voi löytää uusia puolia itsestään.
klassikotkuva
1
2
4
3
Tässä taas on sellaisia asuja, jotka on helppo vain vetäistä päälle, ja lopputulos on satavarmasti onnistunut. Yksinkertainen värimaailma on usein avain simppeliin ja klassiseen asuun. Näissä asuissa näkyy paljon juurikin vaatekaapin kulmakiviä; valkoinen neule, mustat saappaat, kamelitakki, musta kynähame, siniset, mustat ja valkoiset farkut näin muutamia luetellakseni. Niiden varaan voi aina luottaa ja ne pysyvät vaatekaapissa ajattomina vuodesta toiseen -ja niiden varaan rakennetaan myös ne erikoisemmat asukokonaisuudet.
joulukuuasut
Nämä kolme asua ovat vuoden viimeiseltä kuukaudelta, joulukuulta. Kaikki kolme asua ovat omaan mieleeni todella onnistuneita, ja niissä kiteytyy ehkä kaiken ydin; en osannut päättää, laittaisinko ne klassikkojen vai inspiroivimpien joukkoon -ne kuuluvat molempiin! Yksinkertaista, mutta silti ajankohtaista ja tyylikästä. Sellainen haluan olla tänäkin vuonna!

Toivottavasti saitte tästä tyylikatsauksesta inspiraatiota! 
2 kommenttia on "Inspiroivimmat asut 2016"
  1. Viidennen rivin keskimmäinen ja viimesen rivin ensimmäinen on ihan älyttömän upeita asuja <3

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!