Top Social

Unelmien luomiväripaletti: Viva la Diva Mauve me

maanantai 2. tammikuuta 2017
Viva la diva Mauve me
Moikka kaikille ja hyvää uutta vuotta 2017! En ajatellut tänä vuonna sen kummemmin esitellä joululahjoja blogissa, koska eiväthän ne ole enää itselle joulussa niin kovin tärkeitä. On kuitenkin ihanaa, kun joku on muistanut nokkelalla lahjalla, joka saa ihan hämmästymään. Näin kävi tämän siskolta saamani Viva la Divan luomiväripaletin kanssa, koska olin tästä ohimennen maininnut, mutta hän oli laittanut haaveeni visusti korvan taakse. Tämä on myös sellainen lahja, jonka esittely saattaisi kiinnostaa teitäkin. Pysykää siis kuulolla!
Viva la diva Mauve me
Paletti on siis Viva la Divan Mauve me, jonka kannet ovat päällystetty ihanalla, suorastaan ylellisen tuntuisella violetilla samettikankaalla. Koko komeuden kruunaavat upeat kultaiset koristelut. Tämä paletti on jo ulkoa niin nätti, ettei sisältäkään voi löytyä mitä tahansa!
Viva la diva Mauve me
Viva la diva Mauve me
Paletissa on 21 upeaa sävyä, joista osa on ihanan kimaltelevia helmiäisiä ja osa täyteläisen mattaisia. Sävyt painottuvat violetin, sinisen ja jopa hieman vihertävien sävyjen maailmaan, enkä voisi olla värimaailmasta enempää innoissani! Omistan muutamia hyviä nudepaletteja, joten tällainen hieman erilainen tapaus on ihan toivottu tulokas sävyvalikoimaani. Olenkin ehtinyt jo ihastelemaan vaikka minkälaisia violetin sävyisiä meikkejä, enkä malta odottaa, että pääsen luomaan niitä lisää -tässä paletissa on ainakin paljon mahdollisuuksia erilaisille yhdistelmille ja lookeille! Omiksi suosikeikseni sävyistä ovat nousseet muun muassa Move, Heat, Burn, Hold ja Sway. Myös muut vaaleat helmiäiset houkuttelevat tietysti!
Viva la diva Mauve me
Tässä vielä muutamia suosikkejani lähemmässä kuvassa.
deep purple make up
Olen tehnyt kyseisellä paletilla tähän mennessä kaksi erilaista meikkilookia, joista toinen näkyy kuvissa. Uutena vuotena tein myös violettiin taittavan meikin, mutta en huomannut ottaa siitä kunnollisia kuvia. Koitan kovasti muistaa kuvata tulevia lookeja, jotka ovat toteutettu tällä Viva la Divan paletilla. Tässä meikissä liikkuvalla luomella on Sway-sävyä ja ulkonurkassa ja luomivaossa sekalainen combo Hold:ia ja Heat:ia. Taisipa Move:kin päästä kevyesti mukaan. Ripsinä ovat Eylure 100 ja huulilla MAC:in Mehr. Viva la diva Mauve me purple eye make-up
Mitä tykkäätte violetin sävyistä luomilla? Itse olen aivan rakastunut! Mukavaa maanantai-iltaa kaikille, itse suuntaan huomenna maaseudun rauhaan muutamaksi päiväksi. 
4 kommenttia on "Unelmien luomiväripaletti: Viva la Diva Mauve me"

Kiitos kaikista kommeteista :)!