Top Social

Uusia yksityiskohtia sisustuksessa

maanantai 9. tammikuuta 2017
Omassa kodissa on tullut asuttua jo puolisen vuotta, ja tänä aikana on tullut hankittua jos jonkinlaista sisustustavaraa kotiin. Myös visio oman kodin sisustuksesta alkaa valjeta vähitellen. Vaikka ikioma asuntoni olisikin varmasti valko-vaaleanpunainen prinsessaunelma, olen yrittänyt parhaani mukaan huomioida asunnon toisenkin asukin, joten värimaailma on aika hillitty. Valkoista, mustaa, hopeaa, ruskeaa, beigeä... Molemmat Antin kanssa olemme kuitenkin mieltyneet hopeaan, joten hopeisia esineitä on tullut kerättyä erityisen paljon. Nyt kuitenkin esittelen teille muutamia suosikkiyksityiskohtia kodistamme, jotka olen uuteen kotiin hankkinut.
flowers livingroom decoration
Noh, tämä ei ole varsinainen hankinta, vaan tässä näkyy hieman sohvapöytäämme ja olohuonetta, mutta pointtina on se, että olen aivan ihastunut tuoreisiin kukkiin. Lähes jokaisella kauppareissulla kun päädymme isompaan markettiin (miksei joskus pienemmässäkin), päädyn ostosten huipuksi kiikuttamaan kotiin tuoreita kukkia. Niistä tulee vaan niin hyvä mieli!
candles decoration
Jatketaan sohvapöydän parissa, joka taitaakin olla yksi suosikkiasioistani kodissamme. Olen kova polttamaan kynttilöitä, joten pöydällä on aika laaja valikoima erilaisia kynttilöitä -tuoksulla ja ilman. Yksi suosikeistani on tämä H&M Home:sta tilattu hopeinen ananaskynttilä, jota aion kyllä pitää koristeena vielä senkin jälkeen, kun sisällä oleva kynttilä on palanut loppuun.
candles decoration
Nyt kun otin puheeksi kynttiläobsessioni! Sohvapöydällä on muutama hieman värikkäämpikin kaveri, joille hankin alustat Ikeasta, koska siten niitä on helpompi polttaa ilma sotkua. Suurin osa kynttilöistäkin on Ikeasta peräisin.
decoration lights
Kummini jaksavat vieläkin muistaa minua joululahjoilla, ja tänä vuonna sain tällaisen sinisen vaasin, jonka sisään oli laitettu suloiset pienet valot. Tämäkin valoihanuus löysi tiensä meidän sohvapöydän alatasolle. Rakastan myös kaikkia valoja, kuten olette saattanee huomata. Iltaisin on ihanaa laittaa kattovalo kokonaan pois ja valaista olohuone sisustusvaloin ja kynttilöin. Niin tunnelmallista!
decoration candles
Lisää kynttilöitä ja hopeaa! Mulle oli muodostunut suorastaan pakkomielle saada meille hopeinen kynttilänjalka tai kaksi, mutta viimein lomalla Tuurin reissulla poikkesimme samalla Pentikin outlet-myymälässä, josta bongasin tämän ihanuuden hyvään hintaan. Päällä olevan kynttilän olen myös saanut kummeiltani -tosi jo vuosi sitten, mutten ole raaskinut polttaa kyseistä kynttilää, koska se on niin kaunis!
decoration white mirror
Tämä metallinen kori on ihan käytännön hankinta. Olen sellaista tyyppiä, että jätän vaatteita lojumaan pitkin ja poikin, ja saatan vaihtaakin vaatteet päivässä monta kertaa, joten vaatteita oli aina siellä täällä. Tämä kori on auttanut ongelmassa paljon, koska nykyään heitän puolipitoisia vaatteita yms tähän koriin tuolin selkänojien sijaan. Lisäksi se sopii mielestäni meille aivan loistavasti! Ostin tämän korin aikoinaan Kodin 1:stä.
decoration lights lantern
Tässä toinen meidän olohuoneen käytännön säilytysratkaisuista, nimittäin valkoinen lehtikori samaisesta Kodin 1:stä. Tässä säilytän koulutarvikkeitani, pääosin vihkoja siis täynnä. Tämä on ollut hyvin toimiva ratkaisu korin lisäksi, sillä nyt kouluvihkoni eivät ole epämääräisinä pinoina pitkin asuntoa. Ja tiedän aina mistä niitä etsiä. Vieressä on myös joulun aikaan Tokmannilta ostamani lyhty, jonne laitoin ystäviltäni lahjaksi saadut pallovalot. Molemmista tykkään ihan hulluna -lyhdystä ja valoista!
lights decoration
Tässä vielä toiset pallovalot, mitkä ostin myös Tuurista reissultamme. En ole ihan varma vielä mihin aion nämä sijoittaa, mutta potentiaalisia paikkoja on paljon. Saa nähdä minne nämä päätyvät ilahduttamaan pimeitä iltoja!

Tällaisia kuulumisia tällä kertaa! Mitä te tykkäätte näistä esittelemistäni sisustusjutuista?
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!