Top Social

Hand made fashion

maanantai 27. helmikuuta 2017
over the knee socks
Nämä sukat ovatkin ehtineet lämmittää kylmiä talvivarpaitani jo tovin, mutta tänne blogiin asti ne eivät ole päätyneet. Korjataan tämä vääryys vihdoin, ja esittelen teille mummiltani myöhäiseksi joululahjaksi saadut, mittatilaustyönä tehdyt villasukat.
over the knee socks
over the knee socks
Olen aikamoinen vilukissa, joten kotonakin minun tulee aina käytettyä paksumpia sukkia. Monet sukistani ovat jo todella kuluneita ja epäsiistejä, joten oli enemmänkin kohdallaan, kun mummi heitti ilmoille klassisen kysymyksen: "Tarvitsetko villasukkia?" Ja tarvitsinhan minä. Näissä sukissa taisin todella haastaa isoäitini, ovathan sukat täynnä toinen toistaan monimutkaisempia kuvioita ja kaiken komeuden päällä vielä suloinen palmikkokin.
over the knee socks
over the knee socks
Annoin mummilleni malliksi muutaman inspiraatiokuvan: vaaleita värejä, ehkä palmikkoa ja jotain talvista kuviointia. Annoin kuitenkin sukkiin vapaat kädet ja sanoin, että kuvat ovat vain suuntaa antavia. Toisin kuitenkin kävi, sukat suorastaan ylittivät odotukseni, kun ne olivat tismalleen samanlaiset, kuin antamassani kuvassa. Enää eivät ainakaan varpaat palele!
6 kommenttia on "Hand made fashion"
 1. Ihanat ja vielä kun on tollaset pitkät! Söpö toi ananasjuttu <3


  https://tiialehto.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. I-H-A-N-A-T nuo villasukat siis voi ei! :-D Pakko varmaan alkaa nyt kutomaan ensi talvea varten haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) munkin alkoi tehdä mieli kutoa, vaikka en ikinä saakaan töitä valmiiksi asti :D

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!