Top Social

Kirppistelyä kotikulmilla: Kirpputori Swap

lauantai 4. helmikuuta 2017
*yhteistyössä Kirpputori Swap & Vintage 58
P2041232

Nyt alkaa olla se aika vuodesta, kun on hyvä sauma tonkia vaatekaapista viime vuoden pölyt pois ja laittaa epäsopiviksi ja liian vähälle käytölle jääneet vaatteet kiertoon. Oma vaatekaappinikin koki aikamoisen mylläyksen, kun kaivelin kaikki pienet vaatteet pois nurkista pyörimästä -Kirppiskassiin tietenkin! 


P2041170
P2041255
Mun vaatekaapin aarteita on nyt myynnissä suosikiksi nousseella kirppikselläni, nimittäin Kirpputori Swap & Vintage 58:ssa pöydässä 99. Jos ette entuudestaan muista, kyseinen kirppis sijaitsee kotinurkillani Hervannassa, osoitteessa Linforsinkatu 4. Myynnissä on paljon perusvaatteita ja myös mukava määrä hyväkuntoisia juhlamekkoja kevään juhliin! Suosittelen kurkkaamaan paikan niin ostajana kuin myyjänäkin. Itse piipahdan kirppiskierroksella lähes viikoittain, sillä koskaan ei voi tietää, mitä löytää! Nyt kuitenkin hieman itse kirppiksestä ja siitä, miksi suosin paikkaa myös ostajana. 
P1311155
P1311157
Swap panorama
Ostajana itselleni kirppiksessä erityisen tärkeää on siisteys. Useimmilla kirppiksillä tätä laiminlyödään aika räikeästi, eikä sotkuisella saati likaisella kirppiksellä jaksa kovin kauaa viipyä. Myyjänkin näkökulmasta tilanne on inhottava. Tavarat seilaavat pöydissä ja pahimmassa tapauksessa jopa katoavat. Henkarista lattialle luiskahtanut unelmamekko saattaa olla entinen. Tässä onkin suurin syy, miksi poikkean Swapissa niin usein: pöydät ovat siistejä, henkilökunta järjestelee ne kerran päivässä ja tila on avoin ja raikas. Vaalea värimaailmankin on paljon silmää miellyttävämpi, kuin vanhat tunkkaiset puupöydät. 

Toinen minulle tärkeä ominaisuus on sopivat aukioloajat. Asuessani vielä keskustassa ongelmani oli usein se, että pääsin koulusta neljän aikoihin, jolloin useimmat kirppikset olivat jo sulkemassa oviaan. Poikkeaminen pitikin suunnitella tarkemmin, jotta aukioloajat ja omat menot sopivat yhteen. Swapissa aukioloajat ovat ihanteelliset työssäkäyvälle ja opiskelijalle, jolla päivä kuluu pitkälti neljän seinän sisällä vailla mahdollisuutta poiketa missään. Swap on pisimmillään auki aina ilta seitsemään asti! Tarkempia aukioloaikoja voit kurkata täältä.
P2041203
P2041246
Ajattelin samalla mainita muista mukavista jutuista, joita Swap tarjoaa ostajille. Ostajille on oma kanta-asiakaskorttinsa, johon saa jokaisesta 25€ ostoksesta leiman, ja kun leimoja on kertynyt kymmenen, saa pöytävuokrasta 5€:n alennuksen. Ajoittain on myös tupla- ja triplaleimapäiviä, joista ilmoitellaan Swapin facebookissa. Kannattaa siis käydä tykkäilemässä! Myyjät saavat lisäksi joka 11. myyntijakson ilmaiseksi! Perinteisten pöytälahjakorttien lisäksi utuutena kirppismaailmaan ovat rantautuneet "kirppislahjakortit", joilla pystyy ostamaan kyseisen summan edestä kirppikseltä. Täydellinen lahja siis esimerkiksi minun kaltaiselleni kirppishaukalle!

PS. Tämän viikon loppuun asti tuplaleimat! Kannattaa siis pistäytyä huomennna sunnuntaina paikan päällä tekemässä löytöjä! Postauksen kuvituksena toimi asu, joka on sukkahousuja lukuunottamatta kirppikseltä hankittu - jokaiselle löytyy siis varmasti jotakin!

asukuvat Vilma Lehtovaara
2 kommenttia on "Kirppistelyä kotikulmilla: Kirpputori Swap"
 1. Täällä yks kirppishaukka myös ja käyn kans viikottain kirpputoreilla. :D En oo muuten koskaan kuullut, että kirpputoreilla ois oma kanta-asiakaskortti ja toi lahjakortti kuulostaa kivalta! :D Ihanan asun oot koonnut kirppislöydöistä! :)

  Jenni's lullaby

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että täällä on muitakin kirppistelijöitä!:) Mäkään en ollut aiemmin kuullut, mutta juuri tällaiset tuoreet ideat on musta tosi kaivattuja ja kivoja piristyksiä!:) Ja kiitos paljon <3

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!