Top Social

Nettishoppailun ja kirppistelyn yhdistelmä: Secco

torstai 16. helmikuuta 2017
P2141510
Moikka! Kirppistely jatkukoon, tällä kertaa kuitenkin hieman erilaisissa merkeissä kuin perinteisellä kirppiksellä. Bongasin netistä erilaisen ja tuoreen kirppistelyn muodon, ja halusinkin heti testata sitä itse, sillä valikoimista löytyi yhtä, jos toista mieluisaa tuotetta. Kerronpa teillekin hieman lisää, miten homma toimii.
P2141524
Kyseessä on nettikirpputori nimeltään Secco, jonne kerätään yhteen klassisen tyylikkäitä vaatteita ja asusteita niin naisille kuin miehillekin. Myytävät tavarat voi lähettää Secco:lle, tai vaihtoehtoisesti pudottaa ne keräyslaatikkoon, jonka jälkeen tuotteet kuvataan ja hinnoitellaan, jonka jälkeen ne päätyvät myyntiin sivustolle. Myyjä saa osuutensa myynnistä ja Secco toimittaa tuotteet suoraan ostajalle. Helppoa ja vaivatonta, eikö? Palvelun käyttäminen on ostajallekin todella helppoa, kun eri ihmisiltä ostetut tuotteet voi saada yhden postimaksun hinnalla suoraan lähimpään R-kioskiin ilman sen suurempaa säätöä myyjän kanssa.
P2141508
Itse laitoin tilaukseen reilu viikko sitten neljä tuotetta: valkoisen ja harmaan t-paidan, sinisen kauluspaidan, Ted Bakerin penaalin sekä Niken treenikengät siskolleni. Tuotteiden kunto on määritelty sivustolla ja mahdollisista virheistä on mainittu tuotteen kuvauksessa. Kaikki ostamani paidat olivat uuden veroisessa kunnossa, eikä niistä pysty erottamaan, että niitä olisi juurikaan käytetty. Secco:sta ostaminen takaakin oman kokemukseni mukaan tuotteen laadun ja ajattoman designin.
P2141516
Kaikki ostokset maksoivat yhteensä hieman yli 50 euroa toimituskulut mukaan lukien, joten hintataso vastaa pitkälle tavallista kirpputoria, tosin tuotteiden taso on mielestäni korkeampi. Vaikka en kirpputorilla välttämättä maksaisi t-paidasta viittä euroa, nämä yksilöt olivat miellyttävistä materiaaleista sekä moitteettomassa kunnossa. Maksankin siis mieluummin pari euroa lisää kirppishintaan hyvästä laadusta ja vaivattomasta tilaamisesta, sekä tietenkin vuosia kestävästä tuotteesta, joka olisi kuitenkin kaupassa maksanut paljon enemmän. Tuotteissa on kerrottu tarkasti hyödyllistä tietoa, kuten materiaalit, joten istuvuutta ja kestävyyttä on helpompaa arvioida.
P2141530
Lisäksi shoppailusta on tehty ihanan helppoa, kun muodista poistuneet ja huonokuntoiset vaatteet eivät läpäise seulaa ja päädy sivustolle. Secco on hyvä paikka esimerkiksi ”kirppisaloittelijoille”, jotka eivät jaksa käyttää pitkiä tunteja kaivellen kirppiksillä vaatemassojen joukosta mieluisiaan, koska tuotteita pystyy selaamaan vaivattomasti kotisohvalta. Aikaa ja luontoa säästyy -kaikki voittavat!

Suosittelen tsekkaamaan Secco:n sivut! Sivustolta löytyy paljon edullisia löytöjä, jotka odottavat noutajaansa! 
P2141536
6 kommenttia on "Nettishoppailun ja kirppistelyn yhdistelmä: Secco"
 1. Oiiii tää vois olla munkin juttu, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla, että sait hyvän vinkin!:) Kannatta ehdottomasti tsekata, hinnat oli musta tosi kohdallaan :)

   Poista
 2. Siis aivan mahtava juttu!! Yllätyin myös miten edullisesti tuotteita löytyikään :o Tää lähtee ehdttomasti testaukseen varmasti niin itse myyjänä kuin ostajanakin! Kiitos hulluna vinkkaamisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että vinkistä oli hyötyä :) Hinnat on kyllä kohdallaan! Itsekin voisin joskus kokeilla myymistä Seccossa, ostamisesta puhumattakaan :)

   Poista
 3. Hei kiitos vinkistä, ihan mahtava juttu! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!