Top Social

Onko minusta tähän?

maanantai 20. helmikuuta 2017
winter outfit

Ilmassa on ollut viime päivinä epätoivoa ja epäonnistumisen tunteita. En tiedä mistä kevätmasennuksesta tässä on kyse, kun kaikki tuntuu niin ylivoimaiselta ja raskaalta. Huomaan menettäväni hermoni pienimmästäkin vastoinkäymisestä, stressilevelit ovat katossa, purskahdan itkuun arkisistakin asioista ja nouseminen aamulla tuntuu tavallista raskaammalta. Yöllä päässä pyörivät vain huomisen dead line ja tekemättömät laskarit.

winter outfit
winter outfit

Koko elämä tuntuu tällä hetkellä suoritukselta suorituksen perään. Iltaisin kouluhomma tehdessä tunnit loppuvat kesken, nukkumaan mennään suoraan työpöydän äärestä ja kaikki seuraa uniin. Aamulla kun herään, toiveena olisi vain saada makoilla yksi päivä tekemättä yhtikäs mitään.

Koulussa on menossa tällä hetkellä jokunen minulle haastavampi kurssi, ja vaikka joku selittäisi asian huolella, tuntuu usein silti, etten pysty sisäistämään asiaa kunnolla niin nopeasti. Ja sekös vasta stressaa ja saa kyseenalaistamaan omat kyvyt, ja juuri sitä viime päivät (ja viikot) ovat olleet: olen epäillyt jatkuvasti, onko minusta tähän. On raastavaa puntaroida mielessään, että onko tilanne todella niin huono kuin siltä ajoittain tuntuu, vai vaadinko itseltäni vain liikoja -sekin on hyvin mahdollista.

winter outfit
winter outfit

Nyt ollaan tultu siihen pisteeseen, että olisi taas hyvä keskittyä omaan hyvinvointiin. Vapaa-ajalle, joka on tarkoitettu vain kotona löhöilyyn tai ystävien ja Antin kanssa ajan viettämiseen täytyy puristaa aikaa jostain: ehkä jätän vain jotain vähemmän tärkeää tekemättä. Otan tavoitteeksi lopettaa illalla koulutyöt hieman aiemmin: aloitetaan vaikkapa ihan puolesta tunnista, jonka voin käyttää juuri siihen, mikä milloinkin huvittaa. Kukaan ei jaksa tällaista höyryä ikuisesti. Energistä alkuviikkoa kaikille! Muistakaa tekin ottaa välillä rennommin ja keskittyä omaan hyvinvointiin!

winter outfit
päivän asu:

takki Vila
kauluspaita Gina Tricot (secco.fi)
farkut Vero Moda 
nilkkurit Skopunkten, 2nd hand
huivi 2nd hand
laukku New Yorker, 2nd hand
kaulakoru poikaystävältä
korvakorut Taika-korut

2 kommenttia on "Onko minusta tähän?"
  1. Voi kuinka tutulta kuulostaa :/ mikä siinä keväässä oikein on?! Minulla oli samat fiilikset pari vuotta sitten, ja kuten itsekin sanoit niin silloin on äärettömän tärkeää pitää huolta omasta hyvinvoinnista! Lepo ja yhteiset hetket on tosi tärkeitä, mutta kun keho on stressitilassa, on myös ruoan merkitys suurempi. Kannattaa siis taekata entistä tarkemmin mitä suuhunsa laittaa, jotta sillä ruoalla auttaa kehoa jaksamaan :) kerron sinulle mielelläni tästä lisää jos sinua kiinnostaa! (Amy.albrecht@gmail.com)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, mikä näissä keväissä oikein on!? Viime keväänä oli aikalailla sama homma, vaikka onkin ihanaa, kun valoa tulee lisää. Lepoon ja ravintoon, lähinnä sen riittävään määrään ja herkuttelun vähentämiseen olen kiinnittänyt huomiota. Keho tuntuu kyllä jaksavan, mutta pään sisällä tuntuu raskaalta. Täytyisi kiinnittää vielä huomiota aikaan läheisten kanssa :)

      Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!