Top Social

Valtava ostospostaus

sunnuntai 12. helmikuuta 2017
Moikka ja leppoisaa sunnuntaita! Ostospostaus on roikkunut jo aivan liian pitkään toteutettavien postausten listalla, joten nyt oli korkea aika kuvailla muutaman kuukauden ajalta kertyneet ostokset. Mukana on muun muassa joulualeista bongattuja juttuja, joten missään hetkessä nämä ostokset eivät ole todellakaan kertyneet. Mennään kuitenkin pidemmittä puheitta suoraan aiheeseen.

lauren conrad novels
Vaikka en olekaan mikään lukutoukka, en voinut ohittaa näitä kirjoja kirppiksellä kierrellessäni. Olen kuullut tästä Lauren Conradin kirjasarjasta paljon hyvää, joten ostin ne koristamaan hyllyä, kunnes pääsen joskus niihin paremmin paneutumaan. Ehkä kesällä takapihalla loikoillessa pääsen näihin kolmeen ihanuuteen käsiksi. Kolmella kirjalla oli yhteishintana yksi euro.
baby pink bomber
Vaikka kaapistani löytyy jo bomber jos toinenkin, ihastuin (todella yllättäen) tähän vaaleanpunaiseen Gina Tricotin yksilöön. Malli on sopivan iso ja rento, ja se sopii loistavasti niin siistimmän kynähameen kuin rentojen revittyjen farkkujenkin kanssa - molempien kanssa sitä onkin tullut jo käytettyä! Bomber maksoi alennuksessa 15 euroa.
black jeans
Nämä molemmat housut ovat ostettu Vero Modasta. Kuten olen aiemmin varmasti maininnut ja asukuvista on voinut huomata, mustat farkut eivät ole koskaan oikeastaan olleet mitään every day -housujani. Kokemukseni mustista farkuista ovat pääasiassa huonoja, mutta loistavan myyntipuheen jälkeen päätin antaa näille Vero Modan omille farkuille mahdollisuuden. Toistaikseksi olen tykännyt näistä todella paljon, vaikkakin ne ovat venyneet aika paljon. Aluksi lähes hengittäminenkin farkut päällä oli vaikeaa, mutta nyt onkin jo tarvetta vyölle. Kerron näistä housuista varmasti lisää kokemuksia myöhemmin, kun olen ehtinyt käyttämään näitä enemmän. Farkuilla oli hintaa muistaakseni 60 euroa. 

Lisäksi lähinnä hetken mielijohteesta ja siitä syystä, että housut ovat todella mun näköiset, ostin myös kankaiset housut valkoisilla ohuilla raidoilla. Ne ovat nilkkapituiset, joten näille housuille tulee olemaan käyttöä vasta keväällä ilmojen lämmetessä. Sen osaan kuitenkin jo nyt sanoa, että nämä ovat todella mukavat päällä! Housut maksoivat noin 40 euroa. 


velvet jacket
Kuten olette saattaneet huomata, olen todella mieltynyt samettiin. Samettinen bomber-mallinen takkikin oli siis saatava, ja löysin tämän alennuksesta Bik Bokista muistaakseni noin kymmenellä eurolla. Tälle on tullut harmittavat vähän käyttökertoja siitä syystä, että kun käytin tätä ensimmäistä kertaa, se värjäsi alla olevan vaalean paidan harmahtavaksi. Olen siis pelännyt pilaavani alla olevan paidan. Toivottavasti nyt pesun jälkeen takki ei päästä enää väriä ja se pääsee aktiivisempaan käyttöön!
off the shoulder shirt velvet
En aluksi innostunut off the shoulder -paidoista, sillä ajattelin niiden olevan epäkäytännöllisiä. Ihastuin kuitenkin tuohon viininpunaiseen samettiseen, joten päätin antaa mallille mahdollisuuden. Se onkin toiminut esimerkiksi bileasuissa todella hyvin, mutta olen käyttänyt sitä myös arkena. Bik Bokin alennusmyynneissä paidalla oli hintaa muistaakseni kymmenen euroa. Myöhemmin mummoni toi ulkomaanmatkaltaan tuliaiseksi marjapuuron värisen off the shoulder -paidan, joka on sekin todella paljon mieleeni. Sopivan arkinen, mutta siinä on silti jokin juttu.
sports tights college
Hieman sporttisempiakin vaatteita on tullut ostettua! Molemmat näistä ovat itseasiassa Swap -kirppikseltä täältä Hervannasta. Vaikka vakkaritreenivaatteni ovatkin aikalailla mustaa ja harmaata, pinkit housut ovat tosi kiva piriste. Nämä Six Deuce -merkkiset treenihousut ovat todella mukavat päällä. Ne ovat todella joustavat hyvin ja materiaali tuntuu mukavalta iholla. Nappiostos siis, ja hintakin oli vain viisi euroa! Collegepaita on alunperin H&M:ltä, ja tykkään tosi paljon sen raidallisesta kauluksesta. Paitaakaan ei oltu hinnalla pilattu, sillä se kustansi vain 1,5 euroa.
army green blouse
Viimeinen vaateostos on Gina Tricotin army-vihreä ohut paita. Vaatekaappini on kaivannut siistiä pitkähihaista jo jonkin aikaa, joten tämä on juuri sitä. Prittikin on mukavan ajaton, muttei silti tylsä. Paita maksoi vain viisi euroa alennusmyynnissä. Hyvä ostos siis!
kiss ritzy
Muutama uusi meikkikin on tullut hankittua. Nyt kun olen käyttänyt tekoripsiä arkena enemmän ja vähemmän aktiivisesti, kaipasin kaksien kulahtaneiden seuraksi paljon kehutut Kissin Ritzyt. Vielä en ole näitä kokeillut, mutta niin moni on kertonut tykkäävänsä näistä, että täytyyhän niille antaa mahdollisuus. Lisäksi tuo mukana tuleva pieni liima on todella hyvä! Ei kuitenkaan ole perinteisen ripsivärin voittanutta, joten olen hankkinut kaksi suosikki ripsariani: Lorealin False lash wings ja Essencen Get big lashes. Kissin ripset maksoivat 7,50 euroa, Essence noin 3 euroa ja Loreal oli Sokoksella tarjouksessa kaksi kappaletta 19,50 euroa.
Oriflame the one liquid lipstick
Olen tilannut myös pari juttua Oriflamelta. Olen halunnut kokeilla jotain hieman villimmän sävyistä huulipunaa, joten the One -sarjan geelilakka violettina on oikein sopiva villin huulipunan tontille. Tätä en ole vielä kovin paljoa käyttänyt, sillä puna vaatii kaverikseen todella neutraalin asun.
Oriflame the one wonder liner
Samaiselta Oriflamelta tilasin myös nestemäisen rajauksen, sillä aiemmin minulta löytyi vain tussirajauskynä. Tämä on hyvä tilanteisiin, kun kaipaa todella intensiivistä ja huomiota herättävää rajausta. Oriflamelta tilattujen tuptteiden hintoja en muista kunnolla, mutta ne maksoivat yhteensä jotain 12 euron paikkeilla.

Mitä piditte tällaisesta hieman laajemmasta ostosten esittelystä? Löytyikö lemppareita?
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!