Top Social

Kevään fuksisitsit ja iltapukuni

lauantai 11. maaliskuuta 2017
iltapuku
Moikka ja hyvää viikonloppua!

Olin eilen elämäni toisilla sitseillä. Osallistuin aiemmin syksyllä fuksisitseille, ja siellä oli sen verran hauskaa, että päätin ottaa osaa toistamiseenkin. Viime kerralla sitseillä ei ollut mitään erityistä teemaa, mutta tällä kertaa juhlimme masquerade-teeman parissa. Aluksi ajattelin, etten haluaisi hankkia teeman mukaista maskia, mutta päätinkin loppuen lopuksi ostaa opiskelijakaveriltani mustan maskin. 
iltapuku
iltapuku
iltapuku
iltapuku
Vaikka tykkäänkin hengailla esimerkiksi kotibileissä rennossa tunnelmassa höntsyt päällä, joskus on hauskaa päästä laittautumaan vähän hienommin. Varsinkaan pitkää iltapukua pääsee sen verran harvoin käyttämään, että laitan sen ilomielin päälle aina tilanteen salliessa. Vaikka pukukoodiin sopisinkin myös polvipituinen mekko, haluan päästä kerrankin ulkoiluttamaan tätä ihanaa syksyllä ostamaani iltapukua!

Ostin iltapukuni syksyllä Maahantuojien outletista, jonka iltapuku- ja vanhojentanssimekkotapahtumat kiertävät ympäri Suomea. Päätin suunnata Tampereen tapahtumaan ihastelemaan ja sovittelemaan itselleni pukua, sillä kaikki puvut olivat tapahtumassa superedullisia, vähintään puoleen hintaa alkuperäisestä hinnasta. Lisäksi samaa pukua ei tule vastaan muilla yhtä herkästi, kuin liikkeestä ostettu tai netistä tilattu, sillä samaa pukua on varastossa vain muutamia kappaleita. Onnistuinkin löytämään juuri mieleiseni. Vaikka musta ei olekaan varsinaisesti minun värini, iltapukuun se sopii paremmin kuin hyvin. Lisäksi yläosan koristeet ovat juuri minun näköiseni, paljon kimalletta! 
iltapuku
iltapuku
Ilta sujui todella hauskoissa merkeissä ja jatkui pitkälle yöhön. Tästä on hyvä jatkaa viikonlopun viettoon!
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!