Top Social

Kevään pukeutumisopas

torstai 9. maaliskuuta 2017
Moikka!

Kevät alkaa tulla jo kovaa vauhtia (tätä valon määrää!) ja olenkin alkanut suunnata katsettani kevätmuotiin. Tietyt jutut miellyttävät silmääni joka kevät, kuten vaaleat sävyt, joista suosikkini on vaaleanpunainen, sekä vaaleat farkut, kirkkaammat värit ja liehuavat hameet. Nyt esittelenkin teille muutamia tulevan kevään trendejä sekä poimintoja omasta vaatekaapistani! Etsin Espritin verkkokaupasta omia suosikkejani teille. 
klassikotkollaasi
Untitled

Klassikot eivät koskaan poistu muodista, ja keväällä esimerkiksi yläosista raikkaat trenssit, kauluspaidat, vaaleat kevyet paitulit miellyttävät silmääni. Omasta vaatekaapistani niitä löytyy muun muassa valkoisena, vaaleansinisenä sekä sinisenä. Musta laukku ja nilkkurit ovat mielestäni klassisen tyylikkään asun kulmakiviä. Lisäksi musta hame ja liituraitahousut kuuluvat kevätvaatekaappiini.
oma asu 1
Oma klassikkoasuni koostuu siististä kauluspaidasta, joka on yhdistetty tyylikkääseen mustaan ja hillittyyn ruutukuvioon.

farkkukollaasi

ksi tämän kevään kuumimmista trendeistä on farkku! Farkkua on näkynyt niin paidoissa, mekoissa, haalareissa, hatuissa kuin kengissäkin. Itse en ole lämmennyt vielä farkkulippiksille saatikka -saappaille, mutta esimerkiksi paidat ja uusi farkkutakki sopisivat hyvin kevättyyliini. 
oma asu 2
Omasta kaapistani löytyy farkkumekko, jonka olin jo melkein kokonaan unohtanut. Mekon yhdistäisin valkoisen ja ruskean kanssa.

röyhelötkollaasi

Yksi omista suosikeistani kevät pukeutumisessa ovat ihanat pastellivärit ja tyttömäiset röyhelöt! Kuten kollaasista pystyy päätellä, vaaleanpunainen on oma suosikkini, jota löytyykin jo todella paljon omasta kaapistani. Röyhelöt ja hempeät värit yhdistyvät hyvin esimerkiksi mustan nahkan kanssa.
oma asu 5
Bomberit ovat iso osa tämän kevään pukeutumistani, ja olenkin valinnut omani vaaleanpunaisena. Viileämmillä ilmoilla bomber sujahtaa kätevästi paksumman takin alle, joten sitä voi käyttää ympäri vuoden. ¨
materiaalit kuosit

Kevät on erilaisten materiaalien ja villien kuosien aikaa. Kukkakuosit tulevat muotiin joka kevät, ja omastakin kaapistani löytyy kukkasia niin yläosista kuin suloisista kellohameistakin. Pitsi alkaa myös nostaa päätään, samoin kuin nahka ja tylli. Omalla ostoslistallani onkin muhkea tyllihame!

oma asu 3
Ostin viime viikonloppuna kirppistapahtumasta nahkahameen, joka yhdistyy hyvin esimerkiksi kukkakuosiin.

sailori

Yksi joka kevään varmoista trendeistä on sailorityyli. Raidat ja yksinkertaiset kuosit, navy-blue, punainen ja harmaa yhdistyvät hyvin keskenään. Mielestäni tässä ei voi mennä vikaan!

oma asu 4
Oma suosikkini kevätmekoista on tämä siniraidallinen neulemekko, jonka ympärille on helppo luoda erilaisia kokonaisuuksia.

Mikä on sun suosikki kevään trendeistä?
2 kommenttia on "Kevään pukeutumisopas"
  1. Omia suosikkeja on röyhelö pienesti, camokuvio ja se ns "krepattu" kangas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoja suosikkeja täälläkin:) Tykkään kanssa röyhelöistä hillitysti ja camo-kuosikin on mun mieleen vaikka en yhtään sellaista vaatekappaletta omistakaan :)

      Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!