Top Social

Kevätilmettä hiuksiin

torstai 30. maaliskuuta 2017
P3220008
Moikka! 

Edellisessä asupostauksessa jo hieman näkyikin ja instagram-seuraajat ovat nähneet, että mun hiuksiin on tullut viime viikolla vähän muutosta. Halusin hiuksiin hieman keväisempää sävyä, ja siitä johtuen pidennykset saivat lähteä ja tilalle omaan tukkaan hieman raikkaampaa väriä. Ei kun siis kampaaja-aikaa varaamaan!

Hiuksiani ei ole parin kotivärjäyskerran lisäksi (äitini on kampaaja) kukaan muu värjännyt, kuin äitini ja myös minun luottokampaajani Katja, joka työskentelee tällä hetkellä Tampereen keskustassa Bläkissä. Bläkissä Katjan lisäksi muutkin kampaajat ovat todella taitavia, muun muassa Pipsa taikoi ylppärikampaukseni, joka oli suorastaan täydellinen. Astelin siis luottavaisesti Bläkin ovista sisään.

Pidennykset poistettiin ja omiin hiuksiini värjättiin tiheään vaaleita raitoja. Lopputuloksesta tulee mielestäni sopivan luonnollinen ja helppo ylläpitää, sillä raidat antavat juurikasvulle hieman anteeksi. Koko pään värin kanssa saisikin olla koko ajan piilottelemassa juurikasvua, vaikkakin omat hiukseni ovat suhteellisen vaaleat. Lisäksi päänahkani on aina ollut ongelmallinen, ja sinne joutunut väri saattaisi ärsyttää sitä entisestään. Päätimme siis Katjan kanssa yhteistuumin, että muutos toteutetaan raidoilla. Lisäksi latvat tasoitettiin, ja lopputulos on mielestäni ihanan keväinen! Suosittelen ehdottomasti kääntymään Bläkin taitavien kampaajien puoleen, mikäli hiuksesi kaipaavat kevätmuutosta!

P3220012
P3220014
Uusi kansio2
P3220020
P3220019

Bläki Oy
Rongankatu 5-7 Tampere
puh: 044 3000299

Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!