Top Social

Kevään parhaat kirppislöytöni

perjantai 28. huhtikuuta 2017
Moikka! 

Vaikka ulkona ei ole viime päivinä ollut kovin keväinen ilma, olen silti ihan kevätfiiliksissä. Siinä samalla on tullut shoppailtua erityisesti kirppiksillä. Olen tehnyt paljon todella hyviä ostoksia, oikeita löytöjä. Teitäkin varmasti kiinnostaa mitä aarteita olen löytänyt, joten siirrytään pidemmittä puheitta itse ostosten esittelyyn.

glitter sneakers
glitter sneakers
glitter sneakers
SoWhat - glittertennarit 12€


Kevään tullen vaatekaappiin alkaa aina kaipaamaan hieman väriä ja piristystä. Erityisesti Vamos-kenkäkaupan anti on ollut mieleeni, mutten ole kuitenkaan onneksi päätynyt tilaamaan ihanan värikkäitä tennareita, sillä kirppiksellä vastaan tulivat todella vähän käytetyt glitterkoristeiset tennarit. Vanhat valkoiset Air Forceni vetelevät jo viimeisiään, joten uudet valkoiset ovat tervetulleet. 

Michael Kors Jet set crossbody vanilla
Michael Kors Jet set crossbody vanilla
Michael Kors Jet set crossbody vanilla
Michael Kors Jet set crossbody vanilla

Michael Kors crossbody -laukku 28 €

Juuri kun Inkan kanssa ehdimme jutella erilaisista merkkilaukuista ja siitä, ettemme itse ole niin kovin sellaisten perään, tämä Michael Korsin luomus tuli vastaani kirppiksellä. Samaa mieltä olen edelleen, en tavallisessa tilanteessa ole valmis sijoittamaan laukkuun kovinkaan paljoa, mutta tämä löytyi niin edulliseen hintaan vastaan. Se täyttää hyvin vaalean pikkulaukun paikan kaapissani. Siinä oli tosin aika paljon kulumaa, varsinkin toisella puolella, mutta hintaan ja laatuun nähden ne eivät haittaa.

NLY shoes korkokengät
NLY shoes korkokengät
NLY shoes korkokengät

NLY shoes -korkkarit, 3€

Kuten varmasti ainakin vanhemmat lukijat tietävät, olen aikamoinen korkkariharakka. Viime kerroilla, kun myin vaatteitani ja asusteitani pois, samalla saivat aika monet korkkaritkin lähteä. Niiden joukossa oli myös yhdet hyvin paljon näiden kanssa samankaltaiset, mutta ne olivat jalkaani todella epämukavat, joten ne saivat lähteä. Mustille korkkareille tulee aina käyttöä, eikä näitä oltu hinnallakaan pilattu. 


Nike urheilutoppi
Nike urheilutoppi

Nike-urheilutoppi, 8€

Hieman päivitystä myös urheiluvaateosastolle! Kaikki urheilutoppini ovat malliltaan vartalonmyötäisiä, joten olen kaipaillut hieman löysempää mallia. Tässä oli kaikki kohdallaan: suloinen vaaleanpunainen väri, painijanselkä sekä olkaimet ovat mieleeni. Toppi oli hieman hintava, mutta olen katsellut liikeessä juuri kyseistä toppia, ja tämä yksilö oli todella hyvässä kunnossa, joten päädyin kaikesta huolimatta ostamaan sen.


Tässä muutama kirppislöytö, jonka olen kevään aikana tehnyt. Muutama vaate on vielä kuvaamatta, mutta teen tästä varmaankin toukokuun aikana toisen osan. Mitä tykkäsitte löydöistä?
2 kommenttia on "Kevään parhaat kirppislöytöni"

Kiitos kaikista kommeteista :)!