Top Social

Kevättä kotona

sunnuntai 9. huhtikuuta 2017
Mistä huomaa, että on kevät? Mun kotona ainakin siitä, että tavarat seilaavat paikasta toiseen. Kukkaruukku löytää paikkansa milloin ikkunalaudalta, milloin sohvapöydältä. Uudistamisen halu on suuri.

Talven aikana kotiin ei ole tullut hankittua juurikaan mitään muutamia sisustustavaroita lukuun ottamatta, mutta kevättä kohti mentäessä innostus sisustukseen on lähtenyt suorastaan käsistä. Varsinkin kesällä aikaakin on enemmän oman kodin laittamiseen. Meidän kaksioon kuuluu myös takapiha, joka on tällä hetkellä aika karmaisevassa kunnossa johtuen meidän muuton aikaan käynnissä olleesta parvekeremontista. Piha on tällä hetkellä pelkkää pitkää kuollutta heinää, joka näyttää kyllä aika karulta paljastuessaan lumen alta. Kevään ja kesän aikana olisikin siis mukava saada pihakin sellaiseen kuntoon, että siellä on hyvä viettää aikaa.

Alla muutamia yksityiskohtia meiltä. Sen jälkeen kerronkin vähän visioistani tulevaa varten.
make up table pink roses
P4090082
high heels
house plant

Nyt hieman inspiraatiota kevään sisustukseen ja siihen, mitä aion hankkia ja tehdä kotiimme. Kuvat pinterest -taulustani.
decor inspiration

Näissä kuvissa näkyy aika hyvin, millaista tunnelmaa haen meidän kotiin. Toki pidän enemmän yksityiskohdista, joita kotonamme on kieltämättä aika paljon. Eikä siinä mitään, en ole ikinä ollut todella pelkistetyn sisustuksen tyyppiä. Minulla on paljon rakkaita tai muuten vaan kauniita esineitä, joita tahdon pitää esillä.

Kotiimme tarvittaisiinkin lisää pöytä tilaa. Omaan kauneusnurkkaukseeni tarvittaisiin jokin hylly, sillä pöytä notkuu tällä hetkellä aika täynnä kosmetiikkaa, ja jotta työskentely olisi helpompaa, niille tarvitsisi ihan oman paikan. Ikeassa näin jo yhden sopivanoloisen, mutta ennen ostoa pitää tehdä vielä hieman mittauksia. Lisäksi yhdelle seinälle kaipaisin vielä jonkin tason viherkasveille. Myös säilytyslaatikoita tarvittaisiin hyllyihin ja tasoille.

decor inspiration

Sitten päästäänkin yksityiskohtiin! Mulla on kova DIY-buumi menossa, ja pursuan ideoita, mitä kaikkea haluaisin askarrella tänne kotiin. Olen ihastunut oikealla kuvassa näkyviin ruusupurkkeihin, ja ajattelin askarrella sellaisen itsellekin. Tarvikkeita olen ryhtynyt keräilemään sitä mukaa, kun sopivia on löytynyt, ja nyt odottelen, että ostamani ruusut kuivavat ja pääsen väkertelemään. Tästä projektista blogiin siis myöhemmin lisää!

Hopea värinä kiehtoo myös paljon, ja se on siinä mielessä hyvä, sillä Anttikin on hyväksynyt hopean sisustukseemme (:D). Talvella ostin jo hopeisenvärisen kynttilänjalan, taulujen kehyksissä on hopeaa, ja muuallakin sisustuksessa on pieniä hopeisia yksityiskohtia. Yllä mainitsemaani kukkapurkkiinkin suunnittelin osaksi hopeaa.

decor inspiration

Törmäsin tällaisiin valtavasta langasta kudottuihin viltteihin, ja ihastuin samantien! Googlettelemalla löytyikin muutamia ohjeita ja vinkkejä jättiviltteihin, mutta noin paksu lanka tuppaa olemaan aika kallista. Mieleni tekisi kuitenkin kovasti kokeilla! Olen aivan lähellä tilata kasapäin jättilankaa ja puikot, jotta päästään kutomishommiin. Ehkä kuitenkin hoidan yhden aloittamani projektin ensin loppuun, ja sitten vasta tilaan tarvikkeet jättivilttiin (tai sitten en :D).

Mitä mieltä te olette näistä ideoista? Onko sulla kotona jo kevättä?
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!