Top Social

Nilkat paljaana

keskiviikko 12. huhtikuuta 2017
spring outfit
Moikka ja mukavaa keskiviikkoa! 

Mulla starttasi tänään ensimmäinen pääsiäislomapäivä, ja vaikkakin kouluhommaa on lomalle aika paljon tehtävänä, on mukavaa välillä nukkua pitkään ja viettää päivä rennommissa meiningeissä. Eilen näin piiiitkästä aikaa Inkaa, jonka kanssa on tullut esimerkiksi viime keväänä kuvailtua enemmänkin asuja ja muuten vaan hengattua. Oli jo siis aikakin! Kevät on hyvä aika elvyttää sivummalle jääneet ystävyyssuhteet. Oli mukavaa istahtaa kahville ja tilittää kaikki, mitä viimeisen puolen vuoden aikana on tapahtunut.

Päälle laitoin keväisempää asua, ja jalkaan pääsivät peräti toista kertaa Vero Modan shoppailuillasta ostetut raidalliset housut, joista tykkään kyllä todella paljon. Ne ovat todella mukavat jalassa, ja sopivat monenlaisiin asuihin. To be -suosikkihousuehdokas! Halusin mustan rinnalle hieman väriäkin, joten yläosaksi valitsin mahdollisesti vaatekaappini värikkäimmän vaatekappaleen. Se on oiva juuri tällaisiin tilanteisiin, kun päälle ajautuu pelkkää mustaa.

Taidankin jatkaa päivää onnistuneen kirppiskierroksen jälkeen hieman kouluhommilla, ja illalla suuntaan jäähallille huutamaan Tapparan playoffs-finaaleihin. Aurinkoista keskiviikkoa!

spring outfit
spring outfit
spring outfit
spring outfit
spring outfit
Päivän asu:

bombertakki Gina Tricot, 2nd hand
paita 2nd hand
housut Vero Moda
laukku Guess
nilkkurit Skopunkten
korvakorut Primark
kello O.N.E, 2nd hand
kaulakoru Guess, 2nd hand

asukuvat ottanut Inka
2 kommenttia on "Nilkat paljaana"

Kiitos kaikista kommeteista :)!