Top Social

Secco - Maailman helpointa kirppisshoppailua

sunnuntai 7. toukokuuta 2017
*yhteistyössä secco.fi

Secco nettikirppis

Moikka! 

Hetki sitten kirjoittelin kirppislöydöistä, ja nyt on luvassa lisää, mutta hieman erilaiselta kirppikseltä! Aiemmin talvella innostuin tilaamaan setin vaatteita Secco-nimiseltä nettikirppikseltä, ja kevään tullen nettikauppaan oli lisätty ihania kevätuutuuksia, jotka löysivät tiensä mun vaatekaappiin. Kuten jotkut ovat huomanneet, mulla on oikea vaatekaapin uusiminen käynnissä, ja isot kasat vaatteita ovat joutaneet myyntiin. Tilalle täytyy saada tietenkin jotain uuttakin, ja Secco on oiva paikka löytää uusia vaatekaapin kulmakiviä.

Secco nettikirppis

Homma toimii siis kutakuinkin näin: myyjät lähettävät vaatteet Seccolle, ne kuvataan ja lisätään nettisivuille myyntiin. Kun joku ostaa tuotteen, maksetaan siitä osuus myyjälle, ja ostaja saa kaikki tilaamansa tuotteet yhdessä paketissa, ja mikä parasta, yhdellä postimaksulla. Helppoa ja kivaa, eikö?Valikoimasta löytyy vaatteita, asusteita, koruja ja kenkiä niin naisille kuin miehillekin, sekä myös hieman sisustustavaraa. Ostajallekaan nettikirppistely ei ole ikinä ollut helpompaa, sillä sekä kukkaro että luonto tykkäävät. Tämäkin valitsemani setti kustansi vain noin 40 euroa, johon kuuluu siis korkokengät, punaiset housut, vaalea jakku, kesäinen off shoulder -paita, musta toppi ja helmikorvakorut.

Secco onkin yhdistelmä mahdottomuutta: helppoa, edullista ja luontoystävällistä samaan aikaan. Kun verrataan Seccoa esimerkiksi facebook-kirppiksiin, ostaminen on todella helppoa, sillä jokaiselle eri ihmiseltä ostetulle vaatteille ei tarvitse maksaa erikseen postikuluja, sekä tuotteita on helppo vertailla keskenään, unohtamatta tietenkään tuotteiden iänikuista jonottamista. Myyjänkään ei tarvitse huolehtia tuotteista lähettämisen jälkeen, sillä Seccossa niille arvioidaan sopiva hinta ja toimitetaan ostajalle. Myyjä voi kuitenkin valita tuotteilleen pohjahinnan, jota halvemmalla tuotetta ei myydä. Asialla ovat kuitenkin oikeat kirppistelyn ammattilaiset, jotka osaavat arvioida hyvin sopivat hinnat. Myyntiin kelpaavat muodinmukaiset tai klassiset ja hyväkuntoiset vaatteet, asusteet ja kengät, joista tuotot maksetaan suoraan tilille.

Sain valita Seccosta itselleni mieluisia vaatteita, ja vaikean valinnan jälkeen kokosin teille kaksi keväistä, mutta todella erilaista asua. Kurkataampa seuraavaksi asuja!

P5030256
P5030323
P5030212
P5030292
P5030240
P5030281

Korkkarit + verkkarit part2

toppi ja korkokengät secco.fi

Musta toppi valkoisilla reunoilla inspiroi minua kokoamaan sporttisen, mutta samaan aikaan naisellisen asun. Toppi sopi täydellisesti jo ennestään omistamiini verkkarityyppisiin housuihin. Lisäsin muuten yksinkertaiseen ja sporttiseen asuun naisellisuutta oikein kevättä huutavilla Seccon korkokengillä, tupsukorviksilla ja topin ihana avonainen selkä viimeisteli lookin.

P5030365
P5030434
P5030390
P5030451
P5030429

Punaista ja herkkää pitsiä

jakku, pitsipaita, housut ja korvakorut secco.fi

Tyylini on viime aikoina mennyt aina vain klassisempaan suuntaan. Kiinnitän huomiota esimerkiksi kauniisti laskeutuviin materiaaleihin, siisteihin jakkuihin ja suoriin housuihin. Päätin tehdä toisesta asusta siis hieman klassisemman: vaaleat sävyt toimivat mielestäni hyvänä kontrastina kirkuvan punaisille housuille. Valkoisen paidan kauniit pienet yksityiskohdat ovat piste i:n päälle. 


Mitä piditte asuista? Kannattaa pitää tämä nettishoppailuvinkki mielessä, kun shoppailette uusia kevätvaatteita! Seccon sanoin: I love it when someone else pays the full price first!


kuvat ottanut Vilma Lehtovaara
2 kommenttia on "Secco - Maailman helpointa kirppisshoppailua"
 1. Kuulostaapa kivalta, täytyykin tutustua tohon tarkemmin! Ihana blogi, pakko jäädä seurailemaan :)

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä tutustumassa, teet varmasti löytöjä edulliseen hintaan :) Kiitos ja kiva kuulla, että jäät seuraamaan, tervetuloa!:)

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!