Top Social

10 x kesän ihanin mekko

perjantai 30. kesäkuuta 2017
Moikka!

Kesällä ehdoton suosikkivaatteeni on mekko, ja niitä löytyykin vaatekaapistani aikamoinen pino, samoin kuin hameita. Mekot ovat päällä ihanan vilpoisia, ja niitä pystyy hyvin asustaa tilaisuuden mukaan. Tarvittaessa viileänä päivänä alle voi heittää paksummatkin sukkahousut ja hartioille neuletakin. Keräsin teille Espritin valikoimista 10 ihaninta kesämekkoa, joissa tiivistyvät hyvin kesän mekkotrendit. 

kesän top 10 mekot esprit
1. Paitamekot* ovat olleet kova sana jo koko kuluneen kevään ajan. Mekko soveltuu hyvin niin rentoon iltaan rannalla kuin vaikka kesäjuhliinkin asusteista riippuen.

2. Kukkakuosit* ovat joka kesän hitti, jolla ei voi mennä vikaan. Oma suosikkini on tietenkin hempeä vaaleanpunainen kukkakuosi, ja muutenkin paljon suosimani tummansininen.

3 & 4. Tänä kesänä on lupa paljastaa olkapäät!  Paljaita olkapäitä näkyy niin paidoissa kuin mekoissakin. Vaihtoehtoina ovat muun muassa off shoulder -malli, yksiolkaiminen malli* sekä hauskat olkapäät paljastavat leikkaukset*.

5. Kesällä on lupa hullutella väreillä. Tämän mekon* rento leikkaus ja kivikoristeet sopivat myös niin kesän juhliin.

6. Pitsikuvio* pitää pintaansa mekkotrendeissä monissa eri väreissä. Sininen ihonmyötäinen mekko on pirteän erilainen valinta, mutta silti tyylikäs.

7. Muotimaailmassa myös läpinäkyvät materiaalit ovat olleet pinnalla keväällä ja kesällä. Tässä klassisessa sinisessä mekossa* on ihanat kukkayksityiskohdat.

8. Kesän ehkä kuumin mekkotrendi on tyllimekko*. Tyllimekkoja puetaan nyt kaikissa sävyissä, aina hillitystä mustasta hempeään vaaleanpunaiseen. Omasta kaapistani löytyykin jo tyllihame, josta asukuvia löytyy täältä.

9. Joka kesän ikitrendi on sailor-tyylinen raitamekko*. Tummansininen on varma valinta kesään, ja se yhdistyy hyvin värikkäämpiinkin asusteisiin.

10. Tänä vuonna vaaleanpunainen on trendannut. Kesän himotuin mekko* onkin vaaleanpunainen, hulmuava ja ilmava. 

omat kesämekot

Kuten mainitsin, omastakin vaatekaapistani löytyy paljon ihania kesämekkoja. Tässä muutama omista suosikeistani: ruusukuvioinen liehuva mekko, raidallinen joka paikan mekko ja uusin mekkoni, smaragdinvihreä kotelomekko. Nämä ovat tänäkin kesänä vaatekaappini kulmakiviä. 


Kuuluvatko mekot sun pukeutumiseen? Mikä kesän mekkotrendeistä on sun suosikkisi?
2 kommenttia on "10 x kesän ihanin mekko"
  1. Mekkoja tulee kesällä käytettyä jonkin verran mutta enemmänkin voisin käyttää! Ihania mekkoja tässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin kannattaa käyttää, talvella kerkeää hyvin hautautua farkkuihin :) Kiitos Elli!

      Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!