Top Social

5 vuotta

keskiviikko 12. heinäkuuta 2017
WhatsApp Image 2017-07-09 at 18.37.02

Tänään muistellaan vähän lisää menneitä, nimittäin tasan viisi vuotta sitten elämäni muuttui totaalisesti, kun aloimme Antin kanssa seurustella 12.7.2012. Enpä suoraan sanottuna olisi silloin 15-vuotiaana (!!!) uskonut, että tässä ollaan vielä tänäänkin, tai oikeastaan en ajatellut elämääni näin pitkälle. Elämäni oli niin erilaista silloin.

Kesä jolloin tapasimme, oli sateinen, tai niin monet ovat jälkeenpäin sanoneet. Omaan muistiini kesästä 2012 ovat piirtyneet pitkät illat ja kauniit auringonlaskut, lukuisat jäätelöt veturipuistossa, paukkuvat tekstarisaldot, iltapäivien leffahetket ja päiväunet kainalossasi. Kun kesä alkoi olla lopuillaan, juhlittiin Antin ja aiemmin minunkin rippijuhlia. 12.8 kiipesimme juhlahumun jälkeen ihastelemaan iltaa Hervannan mäkihyppytorniin, josta saattoi ihastella kesäistä kaupunkia ja nauttia auringonlaskusta. Silloin olimme seurustelleet ensimmäisen kuukautemme, emmekä osanneetkaan arvata, kuinka monta olisi vielä edessä. Se kesä oli täydellinen, ja siitä kaikki alkoi.

Viiden vuoden aikana elämämme on muuttunut totaalisesti. Olimmehan vasta yläasteella, kun aloimme seurustella. Viiden vuoden aikana olen käynyt kolmea eri koulua ja valmistunut kahdesta. Olen muuttanut kahdesti, ja toisen kerran sinun kanssasi ensimmäiseen yhteiseen kotiimme. Olen ollut onneni kukkuloilla ja rakastanut elämää, ja joskus halunnut vajota maan alle ja luovuttaa. Onneksi meillä on koko ajan ollut toisemme, se on auttanut aiemmin, ja auttaa nyt.


Lähes vuosittain elämäntilanteemme on muuttunut totaalisesti, johon sopeutuminen on ollut ajoittain hankalaa. Uudet koulut, uudet ystävät ja uudet asuinpaikat ovat kaikki olleet haasteita. Nyt edessä on jälleen uusi haaste, armeija. Vaikka ikävä on suuri ja aika tuntuu kuluvan tuskaisen hitaasti, olen luottavainen. Luotan meihin. Tänään on ensimmäinen vuosipäivämme, kun emme saa olla yhdessä, mutta onneksi tapaamme taas pian. Tämäkään haaste ei pysäytä meitä. Meidän tarinamme jatkuu yhä. 
4 kommenttia on "5 vuotta"

Kiitos kaikista kommeteista :)!