Top Social

Elokuun asut vuosien varrelta

torstai 24. elokuuta 2017
Moikka!

Heräilin tänään vähän aiemmin, vaikka suuntaankin töihin vasta klo 11, ja ajattelin, että nythän olisi hyvää aikaa kirjoitella blogia. Monissa blogeissa TB-style -postaukset ovat nousseet todella suosituiksi, ja kun omaakin blogiani selailin, löytyi sieltäkin hyvin samantyyppisiä postauksia vuosien takaa. Erityisesti esimerkiksi Saijan blogin TB-style -postaussarjasta on tullut huippusuosittu.

Innostuin itsekin selailemaan asuja vuosien takaa, ja huhhuh, löytyihän sieltä vaikka minkälaista. Tänään tehdään pieni aikamatka menneisiin elokuihin!

2013

2 0 1 3

Huhhuh, mikä asu! Tosin vuonna 2013 olin juuri valmistunut peruskoulusta, joten kamala asu annettakoon anteeksi. Farkkutakista tykkään edelleen, ja nuo kyseisest Dr. Denimit olivat vaatekaapissani vielä muutamia kuukausia takaperin. Tuohon aikaan käytin aina Converseja, mutta nykyään en usko, että sellaisia tulisi laitettua jalkaan, ainakaan tuollaisia kuvanmukaisia. 

2014

2 0 1 4

Vuonna 2014 olinkin jo lukiolainen, ja asukaan ei ole lainkaan niin paha kuin vuosi sitten. Oikeastaan aika tyylikäs! Kyseinen neuletakki on kiva, vaikka sen taisin myydäkin pois vähäisen käytön takia. Se ei tainnut ollakaan niin mua. Kuvien toppi ja housut löytyvät vaatekaapista edelleen, sekä ainakin vähintään samanlainen laukku, jos se ei tuo sama yksilö ole. Mielestäni oikein kiva syysasu koulun alkuun, josta saisi asusteilla vielä hiukan paremman.

2015_1

2 0 1 5

Kyseisenä vuonna oma tyylini alkoi hahmottua, ja asukin on mielestäni oikein kiva. Kangaskassi ja paita löytyvät vieläkin vaatekaapista, boyfriend farkut ovat ihanat, mutta ne ovat auttamatta käyneet pieniksi. Kuitenkin ruskettuneen ihon, vaalean farkun, valkoisen ja raikkaan turkoosin yhdistelmä on mielestäni toimiva. Voisin hyvin pukea asun tänäkin vuonna. 

2016_2

2 0 1 6

Viime vuoden elokuun asuja oli ilo selata! Joukossa oli vaikka kuinka kivoja asuja, jotka voisin hyvin sujauttaa päälleni vaikkapa ensimmäisenä koulupäivänä. Yksi niistä asuista on tämä, jossa tykkään hurjasti (hiusten lisäksi) vaaleiden sävyjen yhdistämisestä turkoosiin jakkuun. Ihanan raikas! Kaikki vaatteet paitaa lukuunottamatta löytyvät vaatekaapistani edelleen, ja ovat aktiivisessa käytössä.

2017

2 0 1 7 

Tän vuoden asu onkin aikalailla erilainen, kuin aikaisempien vuosien. Elokuiseen treffi-iltaan valitsin päälleni tyllihameen, joka ihastuttaa joka kerta, kun sen päälleni laitan. Tästä asusta lisää kuvia myöhemmin asupostauksen merkeissä! 

Mitä tykkäsitte tästä aikamatkasta? Mä ainakin sain inspiraatiota vanhoista kuvista!
2 kommenttia on "Elokuun asut vuosien varrelta"
 1. Nää tb-style postaukset ovat mun mielestä tosi hauskoja! Erityisesti nää kaks vikaa asua ovat tosi ihania :)

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät näistä :) Mä itsekin tykkään lueskella näitä, täytyykin varmaan jatkaa näitä aina kuukausittain tulevaisuudessakin :) Kiitos paljon Sara!<3

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!