Top Social

Mitä puin viime kesänä?

perjantai 15. syyskuuta 2017
Moikka!

Mulla on aikalailla työntäyteinen viikko takana, eikä viikonloppukaan ala parhaissa mahdollisissa tunnelmissa, kun flunssa koputtelee ovella ja yöllä silmätulehdus on vaivannut alkuyön tunneista asti. Onneksi saa sentään hieman lepoa ja Antinkin kotiin viikonlopuksi. Nyt palataan kuitenkin iloisempiin aiheisiin, nimittäin viime kesän kuviin ja tunnelmiin! Kokosin kesällä otetut asukuvat yhteen ja nyt päästään kurkkaamaan, miltä mennyt kesä kokonaisuutena näytti.

vaalpunmokkatakki

Kukaan ei varmasti ylläty todetessani, että toukokuussa Tallinnasta ostettu vaaleanpunainen mokkatakki oli kesän käytetyin takki. Keväällä harmitti, että löysin takin niin myöhään loppukeväästä, mutta iloisimmaksi surukseni kesä oli viileä, ja takki päätyi päälle jatkuvasti.

tyllihame

Kesän asuista ei puuttunut myöskään hulmuavia helmoja niin housuissa kuin hameissakaan. Tyllihame sai liian vähän käyttökertoja, mutta se todellakin ilahdutti aina päälläni ollessaan. Siinä on ihanaa huoletonta kesää, samoin kuin hempeän vaaleanpunaisissa culottes-housuissa.

mustat

Vaikka kesä onkin väri-ilottelun aikaa, opin viime kesänä käyttämään myös mustaa. Musta ei ole koskaan ollut mun väri, varsinkaan housuissa. Nyt kuitenkin mun vaatekaappiin ovat vakiintuneet muutamat täydelliset mustat housut, joten mustaa löytyy päältä lähes päivittäin!

mekothameet

Kuten täällä tiedetäänkin, olen hame- ja mekkoihmisiä aina vuodenajasta riippumatta, mutta kesä tietenkin antaa helmoille enemmän mahdollisuuksia. Tässä muutamia mekkoja ja hameita viime kesän ajalta!

siistit

Rennon huolettomat kesäasut eivät oikeastaan ole mua varten, vaan useiten vedän päälleni mielummin nilkkurit tai siistit ballerinat jakun tai kauluspaidan kera. Tällaisia asuja tuli käytettyä myös viime kesänä!

Mikä kuluneen kesän asuista on sun suosikki?
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!