Top Social

Syyskuun asut vuosien varrelta

lauantai 23. syyskuuta 2017
Moikka ja hyvää viikonloppua! Mulla on huippukiireinen viikko takana, mutta tänään juhlitaan isoäitini syntymäpäiviä perheen kesken, joten tänään unohdan kyllä kaikki kouluhommat hetkeksi ja nautin vapaa-ajasta. Toivottavasti teillekin on tulossa kiva viikonloppu!

Syyskuu alkaa olla lopuillaan, joten kurkistetaan hieman kuluneiden vuosien syyskuiden asuihin. Musta näitä postauksia on superhauska tehdä, kun tulee selailtua vanhoja kuvia välillä ihastellen ja välillä taas kauhistellen. Kasasin teille joka vuodelta jotain, joten mennään asiaan!

2013

2 0 1 3

Nämä 2013-vuoden asut tulevat varmasti olemaan viihdyttäviä! Tämä asu ei kuitenkaan ole aivan niin kamala, kuin voisi odottaa. Värit sopivat yhteen ihan hyvin (yllättäen musta sopii mustan kanssa?!), ja vaatekappaleet sopivat ihan hyvin yhteen. Asu ei tietenkään ole yhtään mun tyylinen enää, mutta tuohon aikaan pipo ja conssit kuuluivat mun vakiovarustukseen, haha!

2014valmis

2 0 1 4 

Tämä asu on musta oikeastaan tosi söpö! Asua ei tulisi varmasti enää laitettua päälle, mutta sukat, pitkä neuletakki ja hapsuhuivi käyvät hyvin yhdessä. Kun aloin katsomaan näitä kuvia, mietin, miksi edes olen myynyt tuon neuletakin. Se on tosi kivannäköinen! Lompakko ja sukat mulla on edelleen, mutta molemmat alkavat vedellä viimeisiään.

2015valmis

2 0 1 5

Tämä asu on yksi suosikeistani kautta aikain! Housut ovat ihan lempparit, ja valkoisen, sinisen ja punaisen yhdistelmä on mieleeni. Paitakin kuului pitkän aikaa lemppareihini, mutta nykyään se ei enää oikein istu ja olen luopunut siitä. Vastaava asu pitää ehdottomasti toteuttaa tänäkin syksynä!

2016

2 0 1 6 

Viime syksyn asujen joukossa oli paljon kivoja asuja, jotka voisin toteuttaa tänä syksynäkin. Näissä kuvissa, kuten ajoittain myös vuoden 2015 asuissakin, alkaa huomata, kuinka oma tyyli on vakiintumaan päin. Toki vieläkin tulee hetken hullutuksia, mutta ne eivät ole ehkä ihan yhtä radikaaleja. Tästäkin asusta omistan vielä kaiken paitsi farkut, ja esimerkiksi kello on lähes päivittäisessä käytössä. 

2017

2 0 1 7

Tässä taas tänään otettu kuva! Simppeliä muottia olen suosinut tässäkin, ja annoin ruusukultaisten asusteiden puhua puolestaan. Tämä on hyvin tyypillinen syysasu mulle tänä syksynä! Näitä asukuvia näette paremmin blogissa ensi viikolla!

Mukavaa viikonloppua vielä kaikille! Mikä näistä asuista on sun suosikki?

2 kommenttia on "Syyskuun asut vuosien varrelta"
  1. Hah, oon seurannut sun blogia jo nelisen vuotta niin muistan nuo asut hyvin :D Eikä ne ole edes pahoja, huomaa vain miten sulla todellakin on vakiintunut tyyli. Viimeisin asu on musta aivan upea! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos piristävästä kommentista Johanna❤ Haha, eihän ne tosiaan pahoja ole, tosi erilaisia vaan kun nykyään :)

      Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!