Top Social

Toinen yliopistovuosi: uudet koulutarvikkeet

sunnuntai 17. syyskuuta 2017
uudet koulutarvikkeet

Moikka ja leppoisaa sunnuntaita! Mulla viikonloppu on kulunut lepäilemiseen, sillä perjantaina alkaneet sairastelut on ja pysyy sitkeesti matkassa. Toivottavasti pääsen näistä pian eroon, sillä ensi viikolla on alkamassa siisti uusi projekti! Kerron teille ensi viikolla tarkemmin, mistä on kyse, mutta uteliaimmat voivat käydä laittamassa mun instagramin (emmavilhelmiina_) seurantaan ja urkkia hieman mun uusia tuulia etuajassa!

Tänään kurkataan kuitenkin, mitä mun koululaukku on syönyt tänä syksynä! Uusi koululaukkukin tuli hankittua viime viikolla, ja ajattelin omistaa sille kaunottarelle aivan oman postauksensa, tai viimeistään syksyn ostosten esittelyssä pääsette näkemään uuden jokapäiväisen luottoasusteeni. Ennen koululaukun hankintaa hankin laukulle hieman sisältöä jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan: syksyllä täytyy saada uudet koulutarvikkeet!

uudet koulutarvikkeet

Viime talvena hankittuun ihanaan Ted Bakerin penaaliin tarvitsee tietenkin sopivia pyyhekumeja ja kyniä. Tykkään tehdä muistiinpanot kuulakärkikynällä, ja lisäillä väriä korostustusseilla, ja tänä syksynä hankin myös kapeakärkiset Stabilo-tussit (ensimmäistä kertaa yläasteen jälkeen!!). Lyijykyniä kokoelmissa oli vielä riittämiin, joten tyydyin hankkimaan vain tyyliin sopivat pyyhekumit, haha!

galluna
uudet koulutarvikkeet

Luennoilla harvemmin ehtii lueskella prujua muistiinpanojen ohella, joten nämä söpöt muistilaput on täydellisiä muistiinpanojen täydentämiseen. Myöhemmin lukiessani muistiinpanoja läpi, lisäilen muistilapulla erilaisia huomiota esimerkkejä täydentämään. Aika toimiva systeemi! Muistilappujen lisäksi ostin ensimmäistä kertaa pieniruutuista paperia, ja oon tykännyt siitä ihan huimasti. Tilaa säästyy ja muistiinpanoista on tullut entistä siistimmät :) Lisäksi ostin uuden kansion muistiinpanojen ja laskareiden säilyttämistä varten.

uudet koulutarvikkeet

Näiden muutamien juttujen lisäksi hankin elokuun puolella uuden kalenterin, joka on jo nyt osoittautunut oikein toimivaksi. Opiskelu on muuttunut nyt toisena vuonna omatoimisemmaksi edelliseen vuoteen verrattuna, joten kalenteri on ollut ihan välttämätön juttu kaiken muistamisessa. Samaan syssyyn kirjoittelen ylös viikon postausideoita, jolloin kaikki tärkeä on helposti samassa paikassa ja järjestyksessä.

Kalenterin ostin Citymarketista ja muut koulutarvikkeet löytyivät Tigerin valikoimista.

Mitä tykkäsitte uusista koulutarvikkeista? Mun viime vuoden koulutarvikepostaus löytyy täältä!
2 kommenttia on "Toinen yliopistovuosi: uudet koulutarvikkeet"
  1. Haluaisin lukee ehdottomasti enemmän opiskeluihin liittyviä postauksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla että tykkäsit tän tyyppisestä:) Täytyykin ideoida jatkossakin kouluaihesta matskua tänne blogiin :)

      Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!