Top Social

Uusi suunta Fitverstaan matkassa

tiistai 19. syyskuuta 2017
yhteistyössä Fitverstas

Moikka!

Viimeksi lupailinkin jo kertoa muutoksen tuulista ja uudesta alkavasta projektista. Viime perjantaina sain tietää, että pääsen mukaan yhdessä Fitverstaan kanssa jahtaamaan parempaa oloa henkilökohtaisen avun, tsempin ja uuden saliohjelman kanssa. Meitä erilaisia mutta innokkaita treenaajia on syksyn pr-tiimissä noin 20, ja porukka vaikuttaa todella mukavalta. Ihanaa, kun kaikilla on projektissaan koko porukan tuki, ja apua saa niin motivaation ylläpitämiseen, treeneihin, ravintoon ja kaikkeen siltä väliltä. Projekti alkoi tällä viikolla, ja kestää aina vuoden loppuun asti. Mä pidän teidät matkassa mukana koko ajan seuraamassa mun kehitystä!

P8090226
Fitverstas

Fitverstas siis tarjoaa edullisia sali/kotitreeniohjelma- ja ruokavaliopaketteja, joiden hinnat ovat 15-39 euroa. Paketit ovat siis helposti kaikkien saatavilla, ja ne voi ladata omalle laitteelle ja tarkastella koska vain haluaa. Aloittaa voi vaikka heti! Ohjelmapakettien lisäksi Fitverstas tarjoaa myös henkilökohtaista valmennusta ja positiivisen ja tsemppaavan yhteisön, joten kuka tahansa paketin ostanut pääsee osaksi Fitverstastiimiä! Facebook-ryhmässä jaetaan niin vinkkejä kuin tsempataan toisia.

P8090411

Saimme valita kukin kaksi pakettia Fitverstaan valikoimista, ja mulle päätös oli tosi vaikea, sillä valikoimissa oli niin monia kiinnostavia vaihtoehtoja! Lopulta päädyin valitsemaan Beauty & Figure -ohjelman sekä siihen kylkeen rullailupaketin. Ehdinkin tänään hieman silmäillä paketteja, ja treenit saivat minut todellakin innostumaan. Mukana on tutuksi tulleiden liikkeiden lisäksi minulle uusia tai pitkään unholassa olleita liikkeitä sekä lisäpainoilla että kehonpainolla, eli ohjelma vastaa täysin odotuksiani. Olen pitkään junnannut paikallani oman tutuksi tulleen ohjelmani kanssa, joten täysin uusilla liikkeillä ja erilaisella treenitavalla saan varmasti tuloksiakin näkyviin taas pitkästä aikaa.

fitverstas
fitverstas

Beauty & Figure keskittyy yleisimpiin ongelma-alueisiin, vatsaan, pakaroihin, reisiin ja olkapäihin. Paketti ei sovi aivan vasta-alkajille, sillä treenit tulevat olemaan aika intensiivisiä lyhyine palautuksineen ja haastavine tekniikoineen. Uskon kuitenkin monen vuoden kuntosaliharjoittelun jälkeen pystyväni jo hieman haastavampiin treeneihin. Ja pianhan se nähdään, miten tytön käy! Ohjelmapaketti kestää 12 viikkoa, ja siinä on kolme neljän viikon mittaista sykliä, joissa jokaisessa on oma teemansa ja uusi ohjelma.

fitverstas
fitverstas

Beauty & Figuren kaveriksi valitsin Fitverstaan rullailupaketin. Multa löytyykin kotoa putkirulla, jonka sain viime jouluna lahjaksi, ja nyt sille tulee ainakin kunnollista käyttöä, kun saan kaikki tekniikat haltuun. Ajattelin ehkä hankkia sen kaveriksi hieman pehmeämmän rullan, jotta saan vinkeistä kaiken irti. Olen ollut hieman huono kehonhuollossa, mutta onneksi siihenkin on nyt kunnolliset ohjeet, joiden avulla toteutus on helppoa ilman arpomisia siitä, mitä tekisi seuraavaksi.

En malta odottaa, että pääsen tästä flunssasta eroon ja aloittamaan treenit uudella ohjelmalla!
Kuvat ottanut Jannica Blom ja Meri Pöysti
2 kommenttia on "Uusi suunta Fitverstaan matkassa"

Kiitos kaikista kommeteista :)!