Top Social

Veneretkellä isän kanssa

torstai 7. syyskuuta 2017
rowing sunset

Kuten aiemmassa postauksessa mainitsinkin jo, vietin viime viikonlopun isäni ja siskoni kanssa mökkimaisemissa. Tällaiselle kaupunkitytylle piipahtaminen luonnon helmassa tekee ajoittain tosi hyvää, siellä pääsee karistamaan tietyllä tapaa kaikki arkiset murheet ja nollaamaan koko pään. Paluu kotiin onkin aina tietynlainen kulttuurishokki pienenkin reissun jälkeen, haha!

Viime postauksenkin kuvista voitte päätellä, että lauantai-ilta oli kerrassaan upea. Päätimme mennä isän ja siskoni kanssa pienelle souturetkelle aivan tyynelle järvelle. Aurinkokin oli painumassa mailleen juuri samalla hetkellä, joten maisemat olivat kerrassaan fantastiset. Tuollaisina hetkinä aika tuntuu tosiaan pysähtyvän.

rowing
sunset by the lake in Finland
rowing2
rowing3

Yksi päivä innostuin selailemaan vanhoja itseottamiani valokuvia, ja samalla aloin miettimään, kuinka kuvia ei tule nykyään otettua samalla lailla. Blogi on muuttunut vuosien varrella valokuvaus-taidehömpästä enemmän informatiiviseen suuntaan, ja kuvatkin ovat sen mukaisia. Vaikka en kaipaa aiemmin enemmän jonkinlaiseen taiteeseen vivahtavaa blogiani, niiden kuvien katselu on kyllä mukavaa. Upeita luontokuvia, jollaisia ei nykyään enää tule samalla lailla napsittua. Tässä voisin parantaa tapani! Kamera siis mukaan lenkille ja ikuistamaan kaikkea sitä, mitä ennenkin -luontoa, ihmisiä, eläimiä, rakennuksia...

landscape nature rowing
Inkulan silta
sunset lake 2
rowing sunset2
sunset lake
minä ja isä

Tulin miettineeksi myös sitä, kuinka vähän nykyään tulee vietettyä aikaa isän kanssa. Pienenä menimme joka toinen viikonloppu isälle, ja kesällä siellä tuli vietettyä aina pidempiä pätkiä. Äidin kanssa olen tekemisissä joka viikko, mutta isä asuu toisella puolella kaupunkia, eikä sinne lähdetä ihan tuosta vaan. Tällaiset viikonloput ovat siksi ihan kultaa, ja näitä tarvitaan lisää!

Energistä torstaita kaikille! Mä jatkan näistä mietteistä laskareihin viimeistelemään tätä viikkoa!
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!