Top Social

Lokakuun asut vuosien varrelta

sunnuntai 22. lokakuuta 2017
lokakuu

Moikka ja hyvää sunnuntai-iltaa! 

Nyt on tullut taas aika kurkistaa vuosien takaisiin lokakuihin ja erityisesti ikuistettuihin asuihin. Lokakuussa asukuvien ottaminen on ilmeisesti ollut aika ailahtelevaa eri vuosien kesken, mutta joka vuodelta löytyi kuin löytyikin kuvia esiteltäväksi. Erityisesti ihastuin lokakuun väreihin! Harmittaa, etten ole tänä vuonna oikein hyödyntänyt kaunista luontoa asukuvissa. Yhdet kuvat lokakuussa on tänäkin vuonna tähän mennessä tullut otettua, jotka pääsette näkemään paremmin ensi viikolla.

2013

2 0 1 3

Näihin aikoihin aloin vasta kunnolla kuvailemaan asukuvia blogiin ja päivittämään vaatekaappiani aivan eri tavalla kuin aiemmin. Asutkin ovat osittain aika hakuammuntaa, mutta mieleeni on jäänyt tämä asu jotenkin erityisesti. Osaset sopivat ihan kohtalaisesti yhteen, lukuunottamatta kenkien ja laukun värien pientä riitelyä. Tämä oli kuitenkin askel jo parempaan suuntaan! Laukku on päätynyt jo kirppikselle ja karvaliivinkin heitin juuri kirppiskassiin, sillä niille ei ole ollut enää lähiaikoina käyttöä.

2014

2 0 1 4

Syksy 2014 oli asukuvien täyteinen, ja siellä näkyi paljon muun muassa jakkuja ja kauluspaitoja. Tämä asu on siinä mielessä hauska, että voisin koota omasta vaatekaapistani hyvin vastaavan asun. Takki on ollut tuosta syksystä asti kovassa käytössä joka talvi, mutta muita vaatteita ei taida olla enää tallessa, vaikkakin monia samantapaisia on tullut tilalle. Ihan kivan syksyinen asu mun mielestä! Tämän asun inspiroimana heräsi idea vanhojen asujen toteuttamisesta uudelleen. 

2015

2 0 1 5

Tämän vuoden asu on tosi tyypillinen mun arkiasu. Samat kengät, housut, ihana over size -neule ja pirteä huivi ovat edelleen käytössä. Myös takin ja laukun omistan edelleen, takki tosin on hieman pieni ja juuri arvon sen heittämistä kirppiskassiin ja mustan laukun tilalle on hakusessa uusi hieman paremmassa kunnossa. Tykkään asun simppelistä ilmeestä ja pukisin päälleni edelleen.

2016

2 0 1 6

Ah, kuinka ihana maisema! Tämän vuoden asuja oli jälleen paljon, ja valinta tähän postaukseen oli vaikea. Päädyin lopulta jälleen asuun, jonka kaikki osaset löytyvät vuoden jälkeen vaatekaapista. Vaaleanpunainen mekko on juuri täydellinen syysmekko ylipolvensaappaiden kaveriksi. Tämän asun myötä muistin myös, kuinka kivasti karvaliivi sopikaan mustan bomberin päälle. Täytyy laittaa tämä idea korvan taakse!

2017

2 0 1 7

Tässä vilaus 2017 lokakuun asusta. Asussa yhdistyy ainakin suosikkivärini ja yleisilme on yksinkertaisen tyylikäs. Tästä asusta tosiaan lisää kuvia myöhemmin ensi viikolla!

Minkä vuoden asu on sun lemppari?
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!