Top Social

Syyskuvia puhelimesta

sunnuntai 29. lokakuuta 2017
Moikka!

Mun kännykkään on kertyntyt aika paljon kännykkäkuvia, ja niitä on kiva jakaa välillä teillekin täällä. Kameraa ei tule raahattua mukana, siinä missä kännykkä kulkee aina taskussa, joten mun arki tallentuu lähinnä kännykän kuvarullaan. Kurkataan nyt miltä mun syksy on näyttänyt kännykän linssin läpi.

kuva2
Näitä kuvia ei ole päässyt ottamaan mitenkään liikaa! Nyt oon kuitenkin vihdoin terve sairasteluista ja pääsen tekemään tuttavuutta paremmin Fitverstaan kuntosaliohjelmaan. Projektista kuuluu lisää vielä täälläkin, kunhan pääsen kunnolla vauhtiin!

kollaasi4
Lihattoman lokakuun kunniaksi Fitverstaan tiimin kanssa päätettiin tehdä kasvisruokakokeiluja! Tässä mun kasvis-nuudeliwokki, josta lisää infoa mun instassa / Antin armeijaa on kulunut jo yli 100 päivää, mutta yli 200 on vielä jäljellä. Ikävä kyllä on, mutta luotan siihen, että vuosi kuluu nopeasti. / Rupesin kerran katselemaan, kuinka mun takit ovat näköjään kaikki samaa yllättävää väriä :D

kuva1
Pari viikkoa sitten juhlittiin mun ainejärjestön, Hiukkasen, vuosijuhlia. Oltiin mun kaveriporukan kanssa mukana juhlimassa 28-vuotissynttäreitä, ja tässä mun juhlalook tuolta illalta.

kollaasi2
Kotikotona on tullut käytyä aikalailla joka viikko. Ihanaa saada lenkkiseuraa tästä karvakaverista ja tietty äidistä! / Ennen viileämpiä iltoja tuli treenailtua salin lisäksi myös ulkona. Kuvassa oltiin juuri heitetty mäkitreeni siskon kanssa! / Kuten on tullut selväksi, flunssa on kiusaillut mua. Oonkin koittanut ottaa iisisti ja viettää illat kotosalla vilttien alla Finrexin kanssa. 

kuva3
Mun suosikkiaamiainen, mitä ilman aamu ei lähde käyntiin: puuroa, raejuustoa ja marjoja.

kollaasi3
Mun uusi tukka! Tämä on siitä kiva, että pystyn helposti vaihdella ruusukultaisen/vaaleanpunaisen ja blondin välillä, sillä väri kuluu aika nopeasti pois. / Teekkarilakki on meillä jo laskettu ja se odottaa hyllyllä kiltisti seuraavaa käyttökertaa. / Elokuun lopussa olin mummon mukana työmatkalla Tallinnassa, jossa päästiin tietenkin viettämään myös vähän vapaa-aikaa. 

kuva4
Tykkään selailla kansioista vanhoja kuvia koneen kansioista ja välillä niitä tulee jaettua instagramiinkin. Tässä ihania syysvärejä parin vuoden takaa.

kollaasi1
Tällä viikolla mietittiin meidän Fitverstaan porukan kanssa, mitkä on meidän suosikkikeinoja rentoutumiseen. Mä tykkään herkutella ja istua iltaa ihan kotosalla ehkäpä kaikkein eniten! / Mun isoisoäidillä oli tapana sanoa, ettei kotoa saa lähteä ilman huulipunaa, ja tätähän neuvoa pyrin toteuttamaan ;) Tässä mun lempparisävyjä omista valikoimistani. / Mun tulee vierailtua kotona oikeastaan joka viikko, ja onhan se perheen lisäksi ihanaa nähdä tätä karvapalleroa! Nallen kanssa lenkkeily menee tuohon samaan rentoutumiskategoriaan.

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille! Antti lähti juuri takaisin armeijan leipiin ja mä vietän loppuillan kouluhommien parissa. Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!