Top Social

Marraskuun snapshotteja

torstai 30. marraskuuta 2017
Moikka! 

Elossa ollaan, vaikka onkin ollut nyt reilun viikon hiljaiselo blogissa. Fiilikset ovat tällä hetkellä väsyneet, aamuisin nouseminen tuntuu entistä vaikeammalta, mutta olen koittanut keskittyä omaan hyvinvointiin. Pimeät illat ja aamut eivät ole ainakaan auttaneet blogiin postaamista, vaikka mulla onkin ylhäällä muutama toteutettava postaus. Kaikki ajallaan, oma jaksaminen menee kaiken edelle pimeänä vuodenaikana! Marraskuu on kuitenkin ollut pullollaan kaikenlaista, joten kurkataan mun puuhailuihin kännykkäkuvien kautta.

marraskuu kännykkäkuvia
Säät ovat kyllä vaihdelleet ihan laidasta laitaan! Odotan innolla taas pieniä pakkasia ja sitä myötä maahan jäävää lunta.

marraskuu kännykkäkuvia
Tässä kuussa oon vihdoin saanut seinälle vihdoin ison kasan tauluja, hyllyjä ja meikkausvalot. "Uusia" juttuja olisi tarkoitus esitellä täällä blogissakin, kunhan olen valoisaan aikaan kotona kuvaamassa. Esimerkiksi nämä ihanat Desenion taulut koristavat nyt meidän makuuhuonetta. / Vaikka herääminen aamuisin onkin ollut tavallista vaikeampaa, olen innostunut meikkaamaan ahkerammin, johon saattaa hyvin myötävaikuttaa uudet meikkausvalot. / Kuten olen aiemminkin sanonut, tykkään kaivella vanhoja valokuvia ensimmäisiltä vuosilta, kun omistin järjestelmäkameran. Paljon inspiroivia kuvia!

marraskuu kännykkäkuvia
Marraskuun treenit ovat sujuneet vaihtelevalla menestyksellä. Mulla on Beauty & Figure -ohjelmapaketin lisäksi Fitverstaan rullailupaketti, jonka avulla yritän pitää parempaa huolta kehosta. / Kun treenejä on ollut viikossa noin 4, kehonhuollon tärkeys on korostunut. Huolellinen venyttely on auttanut lihaksia palautumaan paremmin. / Löysin instagramiin tällaisen kuvaparin kesältä. Alatalja ei ole ikinä ollut mikään lemppari, mutta vähitellen olen alkanut sitäkin sietämään. 

marraskuu kännykkäkuvia
marraskuu kännykkäkuvia
Kuten mun Instagram-seuraajat ovat jo nähneetkin, mun ainejärjestö Hiukkanen täytti 28 vuotta tänä vuonna. Päätettiin kavereiden kanssa osallistua myös vuosijuhlille, jotka olivat mun ensimmäiset vujut. Oikeastaan mulla oli niin hauskaa, että kännykässä oli tallennettua illalta tasan yksi kuva, mutta onneksi paikalla ollut valokuvaaja varmisti, että näitä vuosijuhlia päästään muistelemaan vielä valokuvienkin kera. Kuvat Helmi Hytti photo.helmihytti.fi

marraskuu kännykkäkuvia
Kävimme Antin kanssa katsonassa Tuntemattoman sotilaan ensi-illassa. Ne, jotka eivät tätä leffaa ole vielä nähneet, suosittelen katsomista. En muista, koska mulla olisi ollut pulssi noin korkealla kolme tuntia putkeen, huhhuh! / Mun yläasteen kaveriporukan kanssa näkeminen on aina yhtä vaikeaa, kun kaikilla on niin paljon omia kiireitä. Nyt ollaan kuitenkin nähty ennätyspaljon, ensin Jannican tupareissa ja sitten kävimme yksi ilta kahvittelemassa Koskipuiston uudessa ravintolassa Puistossa. Vahva suositus! / Isänpäivänä menimme Vilman ja Antin kanssa moikkaamaan tietenkin isää. Meistä tulee kyllä otettua niin vähän kuvia, että aina saa juhlapäivänä tonkia vanhoja kuvia arkistoista, haha. 

marraskuu kännykkäkuvia
Pukeutumisen kannalta olen ottanut marraskuussa iisiä. Pörröneule ja pipo ovat varma valinta joko villakangastakin tai tekoturkiksen kaveriksi. Aina ei tarvita mitään ihmeempää. / Onnistuin löytämään kerrankin kirppikseltä mulle sopivat luistimet! Mun edelliset luistimet katosivat mystisesti siskoni toimesta, joten jos talvi tänne Tampereellekin joskus saapuu, päästään taas luistelemaan muutaman välivuoden jälkeen. / Tätä takkia mun Insta-seuraajat ei oo voineet missata! Niin lämmin, mukava, mutta silti niin suloinen -täydellinen talvitakki!

marraskuu kännykkäkuvia
Lisää juhlia! Vajaa pari viikkoa sitten oli Kiltojen pikkujouluristeily, jonne viime vuodesta poiketen lähdettiin nyt kaveriporukan kanssa. Päälle valikoitui uusi pikkumustani, joka on osoittautunut jo nyt todella hyväksi "joka juhlan" -mekoksi. Kaveriksi valitsin smaragdin vihreät korut. (kuvat 1 ja 2) / Viime perjantaina sen sijaan juhlistettiin perheen kesken sukulaissitseillä! Mun äiti, sisko ja isoäiti tietenkin innostuivat sitseistä heti kättelyssä, joten olihan heidät pakko viedä tutustumaan teekkarikulttuuriin. Ja hauskaa oli! 

Nyt toivotan teille ihanaa huomenna alkavaa joulukuuta! Toivotaan, että saadaan lumi pysymään maassa ja päästään nauttimaan hieman valoisammista päivistä!
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!