Top Social

Sisustusaskartelua: ruusupurkki

keskiviikko 1. marraskuuta 2017
silver rose jar

Moikka!

Joskus kauan aikaa sitten tänä vuonna haaveilin täällä bloginkin puolella muutamasta DIY-askartelusta, jotka venyivätkin (yllättäen) toteutettavaksi aika pitkän ajan päähän. Olen näiden askartelujen suhteen tosi on-off: Kun innostun kunnolla, on pakko päästä toteuttamaan heti. Toisinaan sitten projektit tuppaavat venymään ja joskus jopa unohtumaan.

silver rose jar

Tähän kukkakoristeeseen keräilin tarvikkeita hiljakseen. Halusin ruukun olevan juuri täydellinen, ja sen metsästyksessä olikin oma operaationsa, mutta Ikeassa minua onnisti vihdoin. Halusin astian olevan valkoinen, metallinen ja sopivan matala mutta laakea. Ei siis helppo tehtävä, mutta onneksi sopiva löytyi ja pääsin kunnolla vauhtiin projektin kanssa.

Mulla on tapana ostaa kotiin ruusuja aina silloin tällöin, ja laitoinkin pari kimppua roikkumaan ja odottamaan kuivumista. Kuivumisen jälkeen leikkelin ruusujen varret lyhyemmiksi ja karsin lehdet pois. Maalasin kukkiin hopeisella spraymaalilla pari kerrosta niin, että pohjan väri peittyi kokonaan. Kun maali oli vielä kosteaa, lisäsin kukkiin koristeita: glitteriä ja pieniä koristekiviä. Tämä on tietty ihan makuasia, mutta itse tykkään koristeellisemmista kukista.

silver rose jar

Ruusujen kiinnittämistä varten ostin askartelukaupasta esimerkiksi tekokukkien astteluun tarkoitettua materiaalia. Leikkasin palasta sopivan kokoisen, laitoin sen purkin pohjalle ja sommittelin ruusut siihen mahdollisimman tasaisesti. Asettelin joukkoon myös vaaleanpunaisia höyheniä.

Viimeisenä solmin purkin ympärille pinkin nauhan, johon liimasin rusettikoristeen ja samoja koristekiviä kuin ruusuihin. Toteutus onnistui mielestäni hyvin, vaikka projekti vierähtikin toooodella paljon odotettua pidemmäksi. Valmista tuli kuitenkin!

silver rose jar

Mitä te tykkäätte tästä mun sohvapöytää koristavasta askartelusta?
2 kommenttia on "Sisustusaskartelua: ruusupurkki"
  1. Tosi ihana diy-idea! Ja myös ajankohtainen, kun niitä valmiita ruusupurkkeja on alkanut näkymään joka paikassa :D Tää on samalla kivasti ihan täysin uniikki<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elli!:)<3 Somesta mä tän idean sainkin, kun tuntui, ettei tällasta saanut ostettua mistään, vaikka joka paikassa näitä näki :) Jep, nyt on oma uniikkiversio!<3

      Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!