Top Social

Joulufiiliksiä

sunnuntai 17. joulukuuta 2017
Moikka!

Mä oon todellakin jouluihmisiä! Joulufiilikset ovat tosi korkealla nyt varsinkin, kun maahan on vihdoin saatu kunnolla lunta. Tenttiviikko tosin vähän rajoittaa joulufiilistelyjä, mutta kaikenlaista joulupuuhastelua on silti tullut tehtyä. Joululahjat on ostettuna, joululauluja popitettu varmaan joka päivä, ja pipareitakin on leivottu kahdesti. En malta odottaa, että pääsen huilaamaan hetkeksi lomalla.

Piparitalo
piparitalo
Pykäsin pystyyn tänäkin jouluna piparkakkutalon. Pienenä isän kanssa meillä oli tapana tehdä piparkakkutalo joka joulu, vaikkakin ne harvemmin taloja olivat. Löytyi laivaa, majakkaa, autoa ja linnaa. Tosi hauskaa puuhastelua! Itse olen väsäillyt viime vuosina pieniä suloisia mökkejä.

itsetehdyt joulukortit
Olen sujuvasti vältellyt tentteihin lukemista joulukorttien askartelulla. Löysin marraskuussa Lidlistä eri värisiä kartonkeja sekä kultaisia ja hopeisia koristetarroja. Viime vuoden joulukorttiaskarteluista oli kultainen tussikin olemassa. Näillä välineillä syntyikin iso kasa joulukortteja, jotka ovat jo matkalla toivottamaan jouluiloa!

piparit
piparit
Siskon kanssa leivoimme myös ihan tavallisia pipareita naposteltavaksi, koska talon haluan säästää lähemmäs joulua. Juuri leipomaan alkaessamme tajusimme, että enhän mä omista edes piparimuotteja! Näistä tulikin sitten aika yksinkertaisen muotoisia, mutta ihan kivannäköisiä niistä saatiin koristelemalla.

WhatsApp Image 2017-12-16 at 20.48.19
Mun vaatteita on nyt myynnissä Zadaa-sovelluksessa! Myynnissä on paljon yläosia, niin juhlavia toppeja kuin kollaripaitojakin, muutamat korkkarit, ihana valkoinen mekko ja harmaa villakangastakki. Kannattaa mennä kurkkaamaan Zadaahan, jos sulle löytyisi sieltä jotain! Mut löydät Discoverista, joka on sovelluksen alareunassa silmäikonin takana. Askartelin ekoille ostajille mukaan myös joulukortit! <3 Tällaisia joulupuuhasteluja on ollut mun joulukuu täynnä! Mukavaa sunnuntaita sinne!
2 kommenttia on "Joulufiiliksiä"
  1. Mun mielestä pyöreät piparit ovat nättejä. Multa löytyy hei vaan dinosauruksia :D

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!