Top Social

Joulukuun asut vuosien varrelta

keskiviikko 20. joulukuuta 2017
Moikka!

Ollaan jo pitkällä joulukuussa, ja lukukausi alkaa olla munkin osalta päätöksessään. Tässä kuussa kiirettä koulun suhteen on riittänyt, mutta joukossa on ollut mielenkiintoisiakin juttuja, joten joulukuu on koulun osalta sujunut mukavissakin merkeissä. Menestys tenteissä ei ole ollut aivan priimaa, mutta ei sitä aina voi kaikessa onnistua. Onneksi joukossa on ollut ihan menestyksekkäitäkin kursseja. Ei kannata olla liian ankara itselleen, pian alkaa ansaittu loma.

Asukuvia on tullut otettua tässä kuussa hieman paremmin, kuin viime kuukausina. Pimeä aika ja viikot yksin kotona eivät ole asukuvailuun kovinkaan optimeja tilanteita, mutta onneksi joulukuussa sentään on ollut parempi onni kuvailujen kanssa. Yksiä mun omia suosikkipostauksia ovat nämä postaukset, joissa kurkistetaan kuluneiden blogivuosien asuihin. Tänään tsekataan joulukuu mun bloggaushistorian ajalta!

2013

2 0 1 3

Tällainen pukeutuminen oli mulle tosi tyypillistä noihin aikoihin. Askartelin farkkuliivin farkkutakista, ja kiinnitin siihen kultaisia koristeita. Tuohon aikaan mustat farkut, yksivärinen trikoopaita ja converset oli mun joka päivän vaatetus, näköjään myös joulukuussa, haha. Tästä asusta ainoastaan nuo converset taitavat löytyä jostain kaapin perältä mökkikenkinä.

2014

2 0 1 4

Tän asun värimaailma on mun mieleen! Takki on edelleen viikoittain käytössä, ja taisinkin aikoinaan ostaa sen noihin aikoihin kirppikseltä. Valkoiset housut ja huivikin löytyvät kaapista, tosin ne on vaihdettu jo uudempiin vuodesta 2014. Kengät ja neule ovat myös jo jatkaneet matkaansa mun vaatekaapista. Laukku tosin on vielä tallessa. Asua en ihan tuollaisenaan ehkä pukisi enää, mutta hyvin samantyyppisiä asuja näkyy mun päällä nykyäänkin. 

2015

2 0 1 5

Nämä asukuvat ovat otettu vuoden pimeimpänä päivänä, mikä on tänä vuonna tänään. Tässä asussa mun mielestä kaikki toimii. Harmaa villakangastakki on edelleen mun mieleen, vaikkakin se on käynyt liian pieneksi ja siirtyi hetki sitten kirppiskassiin. Tuo takki on itseasiassa tällä hetkellä Zadaa:ssa myynnissä! Neule ja housutkin on siirretty jo kirppiskassiin. Kengät ja laukku löytyvät multa edelleen.

2016

2 0 1 6

Viime vuoden asukin on yksi mun lemppareista! Itseasiassa viime vuoden joulukuulta löytyi monia kivoja asuja, joista oli vaikeaa valita yhtä tähän postaukseen. Tästä asusta kaikki vaatteet ja korut ovat vuoden jälkeen vielä vaatekaapissani, ja kovassa käytössä ovatkin. Mustasta midihameesta ja tekoturkistakista on muodostunut hyviä luottovaatteita. Just mun tyylinen asu!

2017

2 0 1 7

Tämän vuoden asu kuvastaa kyllä hyvin kulunutta joulukuuta. Pooloneule, kamelitakki ja Ted Bakerin laukku ovat eksyneet asuihin päivästä toiseen. Hyvä kombo! Beigen sävyt ovat olleet paljon mun suosiossa tänätalvena, ja tulevat varmasti olemaan myös keväällä. Tämä asu myöhemmin tällä viikolla blogissa!

Mukavaa keskiviikkoa kaikille ja ihanaa joulun odotusta!

2 kommenttia on "Joulukuun asut vuosien varrelta"
 1. Toi eka asu on kyllä just sellainen, mihin olisin itsekin pukeutunut tuohon aikaan :D Ja pukeuduinkin vastaavaan! :) Se tyyli ei enää itseeni iske, mutta nää kolme viimeistä asua on kyllä aivan ihania! :)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tuo ensimmäinen asu taisi kuvastaa aika hyvin ajan suosituinta pukeutumistyyliä :D sinänsä ei mitään vikaa, mutta ei enää :D Kiitos Henna!:)

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!