Top Social

Makuuhuoneen sisustus

perjantai 29. joulukuuta 2017
Moikka!

Joulut on vietetty, mutta mulla on loma parhaillaan vielä menossa, vaikka nopeastihan nämä lomapäivät suhahtavat. Olemme Antin kanssa viettäneet paljon aikaa yhdessä: jääkiekkopeleissä, elokuvissa, ulkona syömässä, sukulaisilla ja vanhemmilla kyläilemässä. Loma on ollut rentouttava ja täynnä ihania hetkiä. Jatkuisipa se vielä hieman pidempään...

Meidän makuuhuoneen sisustus alkaa vähitellen edetä, ja kyseisestä huoneesta onkin tullut suosikkipaikkani kotona. Taulut on vihdoin saatu seinälle, ja sain joululahjaksi kauan haaveilemani Pentikin valaisimen lukulampuksi. Haluaisin kuitenkin päästä eroon mustista pimennysverhoistamme ja hankkia tilalle rullaverhon ja sen kaveriksi vaaleat verhot. Tämä kodin sisustaminen taitaa olla ikuisuusprojekti, haha!

bedroom decoration

Makkari näyttää tältä ovensuusta katsottuna. Ostin muuttomme aikoihin sängynpeitteeksi harmaan tähtikuvioisen peiton Anttilasta. Tyynyt ovat kokoelma sieltä täältä: tavalliset päälliset Ikeasta, pörrötyyny kirppikseltä ja roosan sain joululahjaksi tänä vuonna. Raidalliset pussilakanat ja tyynynliinat ovat suosikkini Ikeasta. Kattolampun olen myös saanut lahjaksi jo vuosia sitten. Monet makuuhuoneeseen päätyneet tavarat olivat huoneessani jo edellisessä kodissa.

bedroom decoration pentik valaisin
bedroom decoration pentik valaisin

Makuuhuoneemme kaipasi kipeästi valoa, ja toiveeni kuultiin jouluna. Sain äidiltä lahjaksi Pentikin valaisimen, josta olinkin ehtinyt haaveilla jo jonkin aikaa. Sen hopean ja valkoisen sävyt sopivat hyvin makuuhuoneeseemme, ja tuo lampunjalka miellyttää silmääni jotenkin erityisen paljon. Kyseisen lampun ansiosta tulen varmasti viettämään makkarissa enemmän aikaa, kun siellä ei aina ole niin hämärää.

bedroom decoration
bedroom decoration desenio

Myös aiemmassa omassa huoneessani seinällä olleet Desenion taulut pääsivät koristamaan makuuhuonettamme. Hopeiset kehykset sopivat hyvin muihin hopeisiin yksityiskohtiin. Taulujen lisäksi halusin esille muutamia kivoja esineitä, joten niille löytyi paikka tauluhyllyltä.

bedroom decoration
cotton ball lights

Puen ja valitsen vaatteet usein makuuhuoneessa, joten siellä on tarvetta kokovartalopeilille. Peili on äitini tekemä, kuten taulujen kehystyksetkin. Peilin paksut, koristeelliset, valkoiset kehykset ovat mielestäni aivan ihanat. Koska rakastan erilaisia valoja kotonamme, tämäkin peili sai hieman somistetta pallovaloista.

Tässä pääpiirteittäin meidän makuuhuone ja suosikkiyksityiskohtani siellä. Mitä tykkäätte makkarin sisustuksesta?
4 kommenttia on "Makuuhuoneen sisustus"
 1. Tosi ihana sisustus sun makkarissa, kivan vaalet sävyt :3 Noi taulut on aiheiltaan ja tyyliltään sellasia jotka voisin oman asunnon sisustukseen kyllä lisätä :D

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula!:) Vaaleat sävyt on aina olleet mun mieleen varsinkin sisutuksessa, kiva kuulla että tykkäät!:)

   Poista
 2. Ihanan tunnelmallinen ja rauhallinen makkari, tuo peili on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Pia!<3 Peili on yksi munkin suosikeista meidän kotona :)

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!