Top Social

Muutoskuvia kolmen vuoden takaa

torstai 14. joulukuuta 2017
Moikka!

Tällä kertaa kurkistetaan hieman erilaiseen aihepiiriin verrattuna siihen, mihin täällä blogissa on totuttu. Mun instassa näkyy mun elämää ehkä laajemmin kuin blogissa, sillä tänne eksyvät vain parhaat kuvat, jotka usein ovatkin aika kaukana normaalista arjesta. Treenaaminen on iso osa mun elämää, mutta eipä sieltä hikiseltä kuntosalilta tule usein otettua sellaista materiaalia, joka sopisi tänne kauniisti sommiteltujen kuvien joukkoon. Ne kuvat unohtuvat kännykän kansioihin ja eksyvät ehkä korkeintaan Instagramiin.

Tosiasiassa kuntoilu täyttää ison osan mun arjesta. Kuntosalilla aloitin heilumaan lukioon mennessäni, tosin treenaaminen oli silloin enemmänkin liikkeiden etsimistä ja kokeilua. Tammikuussa 2015 otettiin äidin kanssa kuntosalikortit Elixialle, jossa tuli käytyä niin yksin, äidin kanssa kuin myöhemmin Antinkin kanssa. Kuntosaliharrastus on jatkunut yliopistoon pääsemisen jälkeen koulun salilla, joka on kyllä hintaansa nähden ihan lyömätön.

Fitverstas

Nyt tämän vuoden lokakuussa hyppäsin Fitverstaan kelkkaan, jossa saimme pr-tiimin kanssa valita itsellemme sopivat treeniohjelmat valmiiden pakettien joukosta. Itselleni valikoitui Beauty & Figure, jossa treenejä on viikossa neljä, syklejä on kolme ja ne kestävät kukin neljä viikkoa. Vaikkakin ohjelmapaketin pitäisi tässä vaiheessa olla loppusuoralla, pääsin vasta tällä viikolla aloittamaan toisen syklin johtuen syksyn sairasteluista. Ensimmäistä sykliä tuli kuitenkin treenattua kauemmin kuin neljä viikkoa, sillä en koe hyötyä viikko siellä, viikko täällä treenailusta, vaan kun sairastelut olivat tämän vuoden osalta toivottavasti lopussa, aloitin syklin käytännössä alusta. Nyt kuitenkin ollaan hyvässä vauhdissa!

Pakettini Beauty & Figure on ollut mieleeni. Siinä ohjelma on käytännössä kaksijakoinen, jalat ja ylävartalo treenataan viikossa aina kahdesti. Kuitenkin molemmille lihasryhmille on kaksi erilaista treeniä viikkoon. Minulle kaksijakoinen ohjelma on sopinut hyvin. Jos kiireisellä viikolla jää vaikkapa yksi treeni välistä, kyseiset lihakset ovat kuitenkin treenattu ainakin kerran viikossa. Aika hyvin treeniviikoilla olen kylläkin pysynyt neljässä treenissä. Paketissa oli neljän ”pakollisen” treenin lisäksi extratreenejä muun muassa pakaralle, vatsalle, käsivarsille ja olkapäille. Extroihin en ole ehtinyt koskeakaan, sillä neljä salitreeniä viikossa on riittänyt minulle mainiosti.

 Innostuin tonkimaan vanhoja kuvia Instagramista vuodelta 2015, ja voihan sitä sanoa, että jotain on näissä lähes kolmessa vuodessa tapahtunut, vaikka treenaaminen onkin ollut aika epäsäännöllisen säännöllistä. Välillä on ollut pitkiäkin aikoja ilman ainuttakaan treeniä. Ainakin kuvanlaatu parantunut, haha!

kokokuvat
tammikuu 2015 – syyskuu 2017 

haukka
lokakuu 2015 – lokakuu 2017 

Tässä hieman yleisilmettä vuosien takaa. Olin aina ollut pieni ja hoikka, ja halusinkin itseeni muutosta. Olenhan mä nykyään oikeastaan ulkonäöltäni ihan eri ihminen. Kroppaan on tarttunut tuossa ajassa ainakin 10kg lisää. Enää ongelmana ei ole löytää tarpeeksi pieniä vaatteita, jotka istuisivat mullekin. Siten pukeutumisesta ainakin on tullut helpompaa. 

selkä
elokuu 2015 – joulukuu 2017

Näiden kuvien muutoksesta olen erityisen ylpeä. Tätä eroa en ole itse aiemmin edes kunnolla tajunnut (kukapa sitä omaa selkäänsä näkisi, haha), paitsi nyt kun vertasin kuvia toisiinsa. Tavoitteena on ollut muun muassa leveämpi selkä, ja se on ainakin toteutunut. Vaikka selkätreenit eivät ole olleet se mun juttu, ne ovat selvästi menneet perille, vaikka onhan mukana tietenkin tullut läskiäkin, se on selvä. Selän malli on kuitenkin jo ihan hyvä. Onhan käsivarsissa ja olkapäissäkin toki huomattava muutos lähes kolmen vuoden takaiseen.

Tässä hieman tilannepäivitystä siitä, missä mennään. Jos teitä kiinnostaa, voisin kirjoitella useamminkin tänne blogiin liikuntakuulumisia. 

Nyt toivotan teille mukavaa huomista perjantaita ja tulevaa viikonloppua! Mulla se kuluu ainakin joululahjaostosten ja kauneimpien joululaulujen parissa!

2 kommenttia on "Muutoskuvia kolmen vuoden takaa"

Kiitos kaikista kommeteista :)!