Top Social

Best nine

keskiviikko 3. tammikuuta 2018
Best nine

Moikka ja hyvää uutta vuotta 2018! Monissa blogeissa on näkynyt Best nine postauksia, joissa on esitelty vuoden suosituimmat instagramkuvat ja tarinat niiden takaa. Itsellänikin Best nine -kollaasiin oli päätynyt oikein kivoja otoksia, joten kurkistetaan nyt kuluneeseen vuoteen minunkin parhaiden instakuvien kautta.

spring outfit

Vuoden suosituin kuva on Antin nappaama kuva minusta 20-vuotispäivänäni. En pitänyt tätä kuvaa itsestäni mitenkään erityisen onnistuneena, mutta huulillani kyllä tosiaan on onnellinen parikymppisen hymy. Ehkä te olette oikeassa!

wanhojen tanssit

Kuva on otettu Wanhojen tansseista 2015, mutta jaoin kuvan uudelleen meidän vuosipäivänä avoparina kesäkuussa. Tämä kuva on yksi mun suosikeista ikinä, olin niin iloinen, kun pääsin tanssimaan Wanhat Antin kanssa. Innostukseni saattaa huomata ilmeestäkin :D

musta iltapuku

Maaliskuussa juhlittiin fuksisitsejä, jonne tietenkin halusin osallistua. Pukukoodina oli tumma puku, joten sujautin mustan iltapukuni päälle. Ostin puvun 2016 syksyllä tulevaisuutta ajatellen, joskus kuitenkin tulee tarvitsemaan pitkää iltapukua - Ja onhan se eksynyt päälleni jo monta kertaa! Tämä mekko on varmasti suosikkivaatteeni koko vaatekaapissani.

IMG_20170204_205822_334

Tämän kuvan takana ei ole kovinkaan kummoista tarinaa. Otimme siskoni kanssa asukuvia, joiden teema oli kirppis, joten kokolailla kaikki asussa taitaa olla kirppikseltä. Käytetyt vaatteet olivatkin yksi viime vuoden teemoista, ja viime vuonna ostinkin suurimman osan vaatteistani kirppikseltä, Zadaa-appista tai Face-kirppikseltä. Sillä linjalla myös jatketaan!
Hiukkasen vuosijuhlat

Lokakuussa juhlistettiin Hiukkasen 28-vuotissynttäreitä, ja mentiin kaveriporukalla mukaan myös vuosijuhliin. Tässä kuvassa illan lookini: jo aiemmin esitelty iltapuku, jonka kaveriksi kiharsin hiukset. Ilta oli kyllä hauska, täytyy ehdottomasti osallistua vuosijuhlille vielä uudelleenkin!

pikkujouluristeily

Marraskuussa menimme koulukavereiden kanssa Kiltojen pikkujouluristeilylle, josta tämä kuva on napattu. Kaveriporukalla emme olleetkaan käyneet aiemmin risteilyllä, ja tämä reissu oli ainakin onnistunut.

rose gold hair

Syystalvella sain päähäni kokeilla hieman erilaista hiusväriä. En uskaltanut blondeista hiuksistani luopua, joten kokeilin muutosta suoraväreillä. Niinpä sekoitin pinkkiä ja oranssia, ja tässä lopputulos. Lisää pikkumuutoksestani täällä.

Tallinn sunset

Tämä kuva on keväisestä Tallinnasta. Vietimme Antin kanssa pienen miniloman aurinkoisessa Tallinnassa viime keväänä, ja reissu oli kyllä ihan mahtava. Vaikka emme Tallinnaa kauemmas parissa yhteisessä vapaapäivässä kerenneet, tuli tämä miniloma niin tarpeeseen. Välillä on ihanaa vain lähteä jonnekin, riippumatta niinkään onko kyseessä mummilan mökki vai etelän paratiisisaaret.

Tappara suomenmestari 2017

Viime vuosi oli hieno myös tapparalaisille. Tappara taisteli tiensä finaaliin jälleen tuttuun tapaan, ja viime vuonna mentiinkin ihan päätyyn asti. Hienoahan se oli, jälleen. Toivotaan, että tänäkin vuonna saadaan kultaa Tampereelle!

Tässä olivat mun vuoden tykätyimmät otokset. Kaikki eivät ole ehkä niitä omia suosikkeja, mutta nämä kuvat kertovat kuitenkin paljon viime vuodesta. Hyvää uutta vuotta 2018 minunkin puolestani!
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!