Top Social

Alkuvuoden suosikkiasu

perjantai 2. helmikuuta 2018
talviasu

Moikka!

Omassa elämässä on ollut meneillään aikamoista kiirettä. Kun koulu alkoi kolmisen viikkoa sitten, elämä on siitä lähtien ollut aikalailla hullun myllyä. Koulussa on kulunut päivittäin lähes poikkeuksetta noin kymmenen tuntia, ja hommaa on ollut aamuvarhaisesta iltamyöhään. Stressiä onkin ilmassa heti alkuvuodesta oikein kunnolla, kun vapaa-aika on jäänyt ihan minimiin. Nyt on pitänyt keskittyä tärkeimpään - omaan jaksamiseen.

Vaikka koulutehtävää on vaikka muille jakaa, sentään nautin näistä hommista. Tässä jaksossa tosin kaikki kurssit tuntuvat siltä, että en ole missään kovin hyvä. Onneksi olen pystynyt hylkäämään paineet siitä, että kaikessa täytyisi onnistua, sillä koulussahan ollaan sitä varten, että opittaisiin. Ja paljonhan minä olen tässä alle kahdessa vuodessa oppinut - varmasti enemmän, kuin koskaan ennen tällaisessa ajassa. Se on pääasia.

Kuvissa on alkuvuoden suosikkiasuni. Instagramissa useaan otteeseen vilahtanut kipparilakki on ihan ehdoton huonojen hiuspäivien pelastaja, ja karvatakki on ollut jo vuosia vaatekaapin luottovaate. Laukku löysi juuri tiensä Zadaasta vaatekaappiini kahden epäsopivan mustan laukun tilalle, joista pääsinkin eroon kirppiksellä tällä viikolla. Kengät ja neulekin ovat viime aikojen hankintoja.

Mitä tykkäät asusta? Onko kiirettä ilmassa muuallakin?

talviasu
talviasu
talviasu
talviasu
talviasu
talviasu

tekoturkis H&M (2nd hand)
neule Gina Tricot (2nd hand)
housut H&M (2nd hand)
ylipolvensaappaat NLY Shoes (2nd hand)
laukku River Island (2nd hand, Zadaa)
kipparilakki H&M (2nd hand, Zadaa)
korvakorut 2nd hand

2 kommenttia on "Alkuvuoden suosikkiasu"
 1. Vitsi miten kiva asu & toi laukku on ihan täydellinen!♡♡

  ♡:llä Katja Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja❤ Tälle asulle on kyllä kertynyt käyttökertoja yksi jos toinenkin :)

   Poista

Kiitos kaikista kommeteista :)!