Top Social

Treeni-iloa alkuvuoteen + ARVONTA

tiistai 6. helmikuuta 2018
snow photography

Moikka!

Alkuvuoteni on alkanut varsin vauhdikkaasti liikunnankin saralla, lukuun ottamatta viime viikkoa, joka kului pientä flunssaa taltuttaessa. Nyt ollaan kuitenkin taas jo täysillä menossa mukana! Mun aiempi treeniohjelmapaketti alkaa olla loppusuoralla, ja nyt on aika siirtyä uusien haasteiden pariin. Seuraava paketti on jo valittuna, ja en malttaisi odottaa, että pääsen sen kimppuun! Seuraava paketti on tosi erilainen kuin edellinen, koska monipuolisuushan on hyvästä, joten tällä kertaa treenataan enemmän aerobisia treenejä. Saa nähdä kuinka tytön käy!

Fitvestas
snow photography

Matka jatkuu siis Fitverstaan kelkassa. Moni asia tässä vajaassa puolessa vuodessa on muuttunut. Salille on pienempi kynnys lähteä, kun päivän treeni on etukäteen lyöty lukkoon, silloin saa itsestään enemmän irti myös vähän laiskempina päivinä. Kun on päättänyt toteuttaa päivän treenin, joka on paperilla ylhäällä, lipsumisia ei oikeastaan aivan poikkeustapauksia lukuun ottamatta pääse tapahtumaan. Toki jos jokin liike tuottaa kipua, puhutaan eri asiasta. Luovuttaminen ei tule kuulonkaan, kun seuraa valmista ohjelmaa.

Olen poistunut viikoittain mukavuusalueeltani ohjelmapaketin myötä. Harvemmin itse suunnittelemissaan treeneissä tulee otettua mukaan omia inhokkeja. Kun ohjelma on ammattilaisen rakentama, pystyn luottamaan hänen valintoihinsa. Olen oppinut paljon uusia liikkeitä, ja lihakset ovat saaneet rutkasti uusia tuttavuuksia.

Fitverstas
snow photography

Ajattelin vinkata teillekin, jotka ette mua instagramissa seuraa, että mulla on instan puolella @emmavilhelmiina _ meneillään arvonta, jossa on palkintona vapaavalintainen ohjelmapaketti Fitverstaan valikoimista. Instastoryn puolella kerron vähän enemmän, mitä oon tykännyt ohjelmapaketista ja millaisia vaihtoehtoja Fitverstaalta löytyy! Kannattaa käydä kurkkaamassa ja osallistumassa arvontaan! Jotta saataisiin kuitenkin kaikkien treenit kulkemaan, koodilla EMMA15 saat 15%:n alennuksen ohjelmapaketeista yhdestä tilauksesta! Alennus on voimassa tuon yhden tilauksen, mutta voit ostaa kuinka monta ohjelmapakettia vain haluat!

Energistä viikkoa kaikille ja liikunnan iloa!
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!