Top Social

VLOG: MY DAY | Kirppispäivä

torstai 22. helmikuuta 2018

Moikka! 

Aika kauan on kulunut edellisestä videosta, mutta innostuin reilu viikko sitten kuvailemaan sunnuntaipäivän kuluksi my day:ta. Videoiden tekemissä on ollut mulle aina jotenkin tosi suuri kynnys, joka johtuukin varmasti juuri kameralle puhumisesta. Vähitellen olen kuitenkin koittanut päästä videokammosta eroon kuvailemalla pieniä videopätkiä instastoryn puolelle, eikä se videolla esiintyminen nyt oikeastaan niin kamalaa olekaan.

Kuvasin tämän my day:n lähinnä huviksi, enkä ollut varma, päätyykö tämä ikinä edes editointiin. Iltaisin kouluhommien jälkeen on kuitenkin tullut jäätyä vielä puoleksi tunniksi tietokoneen ääreen muokkailemaan tätä videota, ja siitä tuli kuin tulikin valmis. Osittain tästä syystä täällä blogin puolella on ollut hiljaista, sillä "blogiaika" on kulunut videon kanssa säätämiseen. Editoiminen on vielä tuskaisen hidasta, kun rutiinia siihen ei ole ollenkaan, toisin kuin vaikka kuvankäsittelyyn. Tekemällä kuitenkin oppii, ja uskon, että tämä video ei jää viimeiseksi. Toivottavasti tykkäätte!

Videoissa viehättää eniten se, että sen kautta pääsee tutustumaan ihmiseen ihan toisella tavalla, kuin kuvien ja tekstien kautta. Vaikka kirjoittaminen on aina ollutkin mun juttu, videolla pääsette tutustumaan muhun entistä paremmin. Ensimmäisessä vlogissa vietänkin mulle todella mieluista aikaa kirppiksillä pyöriessä! Mun arki ei ole aina kovin kuvauksellista, sillä päivät kuluvat pitkälti koululla, salilla ja illalla kouluhommien parissa, mutta viikonloppuisin teen yleensä kaikenlaista arkista ja vähemmän arkista, jonka parissa tekin voisitte viihtyä. Tulevaisuudessa pääsettekin varmasti erityisesti mun viikonloppuihin mukaan.

Toivottavasti viihdyt videon parissa!

Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!